Správné uzení začíná výběrem té správné udírny

Základem každého uzení by měla být kvalitní udírna.  S elektrickými udírnami značky Bradley nebo Borniak bude každé uzení radost!

Uzení představuje oblíbenou a zároveň velmi specifickou úpravu potravin, kterou by se měl každý gurmán sám vyzkoušet. Ať už se jedná o maso, sýry či zeleninu, existuje celá řada postupů a triků, jak ovlivnit výslednou chuť i vůni pokrmu za použití různých typů dřevin, marinád a podobně. Vše ale začíná a končí u kvalitní udírny! Je třeba mít na paměti, že uzení v nevhodné (často po domácku vyrobené) udírně může mnohdy znamenat více práce a starostí, ale zejména také zdravotní i bezpečností riziko.

Aby nic nekazilo váš požitek a radost z domácího uzení, obraťte se při koupi udírny na osvědčené dodavatele. Elektrické udírny značky Bradley či Borniak využívají nejmodernějších vychytávek a technologií. Není proto divu, že dlouhodobě patří k jedničkám ve svém oboru. 



Elektrické udírny jsou prokazatelně bezpečnější díky využití nerezové oceli namísto dřeva. Díky ovládacímu panelu s displejem budete mít navíc neustálý přehled a kontrolu nad děním v udírně. Ovládaní je přitom maximálně intuitivní s možností digitálního či manuálního typu. Uzení tak hravě zvládnou i úplní začátečníci. Udírna sama o sobě vyznačuje také opravdu štědrou kapacitou. Ty největší jsou schopny pojmout až 30 kg masa!
 
Po udírně následuje i výběr vhodného paliva. Na GrilyKrby.cz můžete volit dokonce mezi 28 druhy udících štěpek a briket. Najdete tu osvědčené klasiky v podobě briket z třešňového, dubového nebo olšového dřeva, ale také speciality pro opravdové fajnšmekry, kteří ocení například brikety s příchutí švestky či zázvoru.

30.07.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444