Společnost Sedačky a postele otevřela nový showroom v Otrokovicích

Český výrobce sedacích souprav a postelí s více než 15letou tradicí otevřel nový, v pořadí již svůj druhý, showroom, tentokrát v Otrokovicích. Sedačky a postele s.r.o. nabízejí sedací soupravy a postele na míru a uspořádání dle přání zákazníka.

Součástí nabídky je rychlý záruční i pozáruční servis, jakékoli úpravy rozměrů bez příplatku na cm, přečalounění, a to vše za přiměřenou cenu v obvyklém dodacím termínu 4 - 6 týdnů. U sedacích souprav anebo postelí s potahy od firmy CREVIN navíc získáte 5letou kompletní záruční lhůtu.

V novém showroomu v Otrokovicích si můžete prohlédnout již realizované sedací soupravy, postele, matrace či potahové materiály a sami si vyzkoušet tvrdosti sedáků a opěráků. Zatímco si budete prohlížet a zkoušet veškerý sortiment, o vaše děti bude postaráno v dětském koutku. Vybrat si můžete z široké škály odolných potahových látek, látek s úpravami bránícími zašpiněni materiálu, luxusních umělých kůží od německé společnosti Hornschuch Skai, nově jsou také v nabídce materiály Aquaclean a Easyclean s úpravami na bázi nanotechnologií. Do showroomu můžete také přijít s vlastním návrhem. Na jeho základě vám zde vytvoří 3D vizualizaci a následně firma sedací soupravu či postel podle vašich představ vyrobí.


Základem vysoké kvality výrobků firmy Sedačky a postele s.r.o. je fakt, že nepoužívají levné polotovary koster dovezené z východních zemí, ale naopak všechny kostry jsou vyráběny v domovské dílně v Berouně. Dále u nich naleznete již ve standardním provedení nosnost do 140 kg/místo a bytelné provedení kostry sedacích souprav. V neposlední řadě ocení zákazníci také kvalitu použitých čalounických materiálů, neboť pro sedáky a opěráky jsou používány pouze jakostní výplně a potahové látky renomovaných evropských výrobců. Nejdůležitější přidanou hodnotou však je individuální přístup k požadavkům a přáním klienta a maximální úsilí o jeho naprostou a dlouhodobou spokojenost.


Více na www.sedacisoupravynamiru.cz anebo na adrese Náměstí 3.května 1465, Otrokovice.
26.02.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444