Splachování s elegancí

Splachovací zařízení na toaletě je velice prozaickou a ryze praktickou věcí, u které očekáváme spíše funkční zdokonalování a regulaci počtu prolitých litrů vody, než-li vylaďování estetického dojmu. Společnost Sapho chce ale své zákazníky přesvědčit, že chtít víc i při koupi toalety a jejího vybavení, je na místě.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pokud totiž strávíme bezpočet hodin výběrem správné sanity, dlaždiček a dalšího zařízení, mohlo by nevhodně zvolené splachovadlo toalety zbytečně celý dojem zkazit. Proto firma Sapho nyní svým zákazníkům nabízí ovládací tlačítka Visign for More, která jsou jasným symbolem propojení funkčního výrobku s elegantním a přitom jednoduchým designem.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Systém Visign for More není jen deska s tlačítky, která je vidět na zdi, jedná se o komplexní modul, nabízející několik variant montáže – předstěnovou, s tlačítkem shora, pro bytová jádra či k zazdění a obezdění modulu. Je vhodný nejen pro WC, výrobce myslí též na toalety či koupelny vybavené bidetem. Do místnosti vystupuje pouze ovládací panel s tlačítky, který je nabízen v širokém spektru barev, materiálů i cen, ve třech základních řadách – levnější Visign for Life a Visign for Style jsou vyrobeny z plastu s povrchovou úpravou bílé, chromu, nerez nebo oceli, na luxusní řadu Visign for More použil výrobce elegantní bezpečnostní sklo či ušlechtilý kov, v různých barevných variantách.
Všechny řady, včetně nejlevnějších modelů, nabízí jednoduchou, ale svěží eleganci, promyšlenost a rozmanitost tvarů a především funkční a pohodlné užívání. Tlačítka se velice komfortně ovládají, jejich extrémně měkké a krátké zdvihy a maximálně přesná technika splachování každého přesvědčí, že Visign for More je opravdu to pravé. Ovládací těleso je navíc díky unifikované velikosti celé řady 271 x 140 mm možné kdykoliv vyměnit za jiné, koupelna či toaleta tak může čas od času lehce změnit svou tvář.

Více informací na www.sapho.cz
16.11.2009

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444