Soutěžte o tepelné čerpadlo

Společnost IVT Tepelná čerpadla vyhlašuje soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023 o nejlepší instalace tepelných čerpadel. Hlasujte i vy a vyberte nejzajímavější instalaci. Výherce získá tepelné čerpadlo IVT AERO.

Společnost IVT Tepelná čerpadla dodala na český trh již přes 30 000 tepelných čerpadel a nyní spouští soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023.

Instalační firmy přihlásily nejlepší projekty posledních let a během září a října můžete o těch Nejzajímavějších instalacích hlasovat na webu IVT.

Odborná komise nezávislých expertů ocenila Nejunikátnější technické řešení, Nejúspornější instalaci a vybrala finalisty kategorie Nejzajímavější instalace s tepelným čerpadlem pro hlasování veřejnosti.

Zapojte se a dejte svůj hlas projektu, který je podle vás nejlepší v kategorii Nejzajímavější instalace. Můžete vyhrát špičkové tepelné čerpadlo!

Hlasy budou slosovány, hlavní cenou je tepelné čerpadlo IVT AERO systém vzduch/vzduch a vyhrát lze i víkendový pobyt pro dvě osoby v Hotelu SONO Brno nebo poukazy v hodnotě 1 000 Kč na nákup zboží v e-shopu společnosti SONNENTOR.

Podrobnosti a podmínky soutěže naleznete na stránkách společnosti www.cerpadla-ivt.cz

SONNENTOR – trvalá udržitelnost v praxi (foto)

V budově výrobce bylinných čajů SONNENTOR v Čejkovicích jsou nainstalovaná dvě tepelná čerpadla IVT GEO G 280 systém země/voda s výkonem 160 kW, která čerpají energii z 3 000 m vrtů.

Tepelná čerpadla zajišťují vytápění, chlazení a ohřev TV. Spolupracují s peletovým kotlem, který spaluje vlastní pelety vyrobené z bylinného prachu – odpadu při výrobě čajů.

Instalaci provedla společnost TRASKO, a.s.


02.10.2023 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444