Soutěžte o poukázky na nákup v prodejnách SCANquilt

Značka SCANquilt je výrobcem a prodejcem sortimentu zaměřeného na lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design. V síti třiceti prodejen pro celé České republice nabízí kromě širokého a exkluzivního výběru ložních souprav i mnoho typů přikrývek, polštářů nebo kvalitních ručníků a županů.

bydlinekVyhrát poukázku v hodnotě 1000 Kč na nákup v prodejnách bytového textilu značky SCANquilt můžete, pokud správně zodpovíte soutěžní otázku, kterou najdete na konci tohoto článku.
Vpusťte svěží a optimistické barvy do svého života!

Také vás lákají vůně a barvy prvních jarních květů ke změnám? Připadá vám, že příroda vás letos předběhla? Nebojte se, do Velikonoc vše hravě zvládnete. Vpusťte jarní svěžest i do svého domova či na chalupu! Převlékněte postele, změňte povlaky na polštářcích, stolu dopřejte nový ubrus a prostírání, ručníky vylaďte do svěžích odstínů. Do vašeho domova vejde plno energie a optimismu!

Nové barvy v ložnici

Nejraději byste měnili barvy povlečení co nejčastěji a třeba i podle ročního období? Proč ne? Převlékat ložnici je možné i bez velkých investic. Sáhněte třeba po kvalitním bavlněném povlečení v hladké plátnové vazbě nebo po praktickém s krepovým efektem. Obojí se hodí jak do ložnice, kde trávíme většinu roku, tak i na chalupu.

Bavlněná povlečení v hladké plátnové vazbě patří v domácnostech mezi nejoblíbenější. Kvalitu ovlivňuje nejen rovnoměrnost a hustota přízí, ale i kvalitní tisk a stálobarevnost v praní. Vybírat můžete mezi potisky s tradičními květinovými vzory, elegantní pruhy, kostky i mnoho dětských motivů.


Ložní povlečení s krepovým efektem ze stoprocentní bavlny je oblíbené pro svoji nenáročnou údržbu. Potištěná nebo jednobarevná bavlněná tkanina rychleji schne a nevyžaduje žádné žehlení, proto je vhodná do dětských pokojů, na chaty, chalupy a všude tam, kde upřednostňujeme odolné a nemačkavé povlečení. V nabídce značky SCANquilt naleznete velkou šíři vzorů, od střídmých pruhů pro muže, přes pestrobarevné květinové či geometrické, až po elegantní jednobarevné.


I v kuchyni může všechno ladit

Jaro na jídelním stole? Proč ne? Díky barevným moderním květinovým vzorům Nord sladíte ubrus, prostírání i sedáky na židle do jednoho celku, nebo se rozhodněte pro barevné kostky na stůl ve stejném barevném ladění.

A co ještě? Oblečte polštářky do nového!

Chybí ještě něco i vašemu obývacímu pokoji? Jsou to právě dekorační a ložní polštářky, které zútulní interiér. Výrazné vzory a barvy oživí obývací pokoj, ložnici nebo pokoj vašich dětí. Takže stačí barevně je vyladit s odstíny sedací soupravy, povlečením nebo naaranžovat s dekou se stejným vzorem a jaro je i u vás doma!

Optimistická koupelna

Možná hledáte ručníky, které vás dobře osuší, možná ale hledáte i něco víc. Tu správnou jarní zelenou, žlutou či oranžovou najdete mezi klasickými jednobarevnými kvalitními ručníky a osuškami ze stoprocentní bavlny, s příměsí bambusu nebo z hebké mikrobavlny.

Objevte svět značky SCANquilt na www.scanquilt.cz.

bydlinek Soutěžte a zkrášlíte si bydlení

Pro pět šťastných výherců jsem připravili poukázky v hodnotě 1000 Kč na nákup v prodejnách značky SCANquilt. Zodpovězte správně soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování, které proběhne 9. května 2014, kdy také bude soutěž uzavřena.

Soutěž byla ukončena. 

Výherci:
Petr Beneš, Jitka Novotná, Kateřina Hanzalová, Mária Tumová, Anna Kolářová
03.04.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444