Soutěžte o 3 balíčky toho nejlepšího od značky Labeta
3 výherci získají balíček toho nejlepšího ze sortimentu značky Labeta, který bude obsahovat želírovací cukry, přírodní želírovadla, přípravky pro nakládání zeleniny a hub apod. Soutěžní otázku najdete na konci článku.
Pro poctivé šťavnaté domácí džemy a marmelády vyzkoušejte třeba čistý Ovocný pektin, který je 100% rostlinného původu a bez jakýchkoli aditiv. Rozumí si nejvíce s kyselejším ovocem, je přirozeně bezlepkový a jedno balení vám vystačí na 1 kg ovoce.
Nebo sáhněte po JamFixu na bázi čistého ovocného pektinu. Ve variantách 1:1, 2:1 a 3:1 si hravě poradí s každým ovocem a vykouzlí z něj prvotřídní pochoutku. A protože ve složení nenajdete žádný sorban či gumy, ale pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se hodí i pro nejmenší strávníky.
V případě, že máte sladší typ ovoce, vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte džemy a marmelády, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.
Rybízové želé bonbóny s pektinem
Potřebujete
- 150 g rybízu
- 220 g cukru
- 12 g Ovocného pektinu Labeta
- 1 lžička citronové šťávy
- silikonová forma na bonbóny,
- slunečnicový olej
- cukr na obalení
Postup
Smetanový dezert s pektinem a jahodami à la Panna cotta
Potřebujete (na 4 menší porce):
- 500 ml smetany ke šlehání
- 120 ml mléka
- 10 g Ovocného pektinu Labeta
- 80 g cukru
- 1 lžička vanilkového extraktu
- na ozdobu jahodový rozvar s pektinem
Postup
Soutěžte o 3 balíčky toho nejlepšího na celou sezónu zpracování úrody od značky Labeta
3 výherci získají balíček toho nejlepšího ze sortimentu značky Labeta, který bude obsahovat želírovací cukry, přírodní želírovadla, přípravky pro nakládání zeleniny a hub apod. Nápovědu najdete na adrese www.labeta.cz. Soutěž trvá do 22. srpna 2024. Výherci: M. Váhala, T. Blažejová, K. Koubová
Na www.labeta.cz seženete celoročně veškerý sortiment sezónních i stálých produktů ve variantě konvenční i bez lepku, a navíc zde najdete desítky ozkoušených receptů na pečení, vaření i zavařování.