Soutěžte a vyhrajte přípravky z řady Aktivní zvíře

Psi a kočky, kteří s námi sdílejí stejný prostor, jsou právoplatnými členy našich domovů. Staráme se o ně jako o děti a poskytujeme jim tu nejlepší péči – kvalitní stravu, pohyb venku, hračky apod. V případě úrazu či nemoci se snažíme najít tu nejlepší pomoc. Hlavně psi mají podobné zdravotní problémy jako lidi – úrazy, nemoci, opotřebení stářím. Díky veterinárním přípravkům se dá některým komplikacím spojeným s věkem předcházet nebo je zmírňovat, pomáhají také s hojením ran.

Aktivní zvíře podporuje zdraví domácích mazlíčků

Řadu veterinárních produktů Aktivní zvíře vyvíjí výzkumná a výrobní firma Contipro. Společnost se na světové úrovni také zabývá využitím kyseliny hyaluronové se spoustou zajímavých vlastností. Mimo jiné podporuje a urychluje přirozené procesy hojení. Hlavními produkty řady Aktivní zvíře jsou gel Dentaren na podporu hojení dásní a drobných poranění v ústní dutině, dentální tyčinky Kelparen a kloubní výživa Geloren dog.

Zdravé klouby s Gelorenem

Psi a kočky mívají potíže s klouby z různých příčin. U mladých psů bývá důvodem nadměrné zatěžování při sportu, u starých zvířat opotřebením věkem a s tím spojená onemocnění, jako je artróza. Také může dojít k poranění kloubů a šlach. Geloren pomáhá všechny tyto zdravotní komplikace řešit. Může se podávat i preventivně, hlavně starším a obézním psům. Obsahuje vysokou koncentraci aktivních látek, především kyselinu hyaluronovou. Podává se ve formě ochucených želatinových tablet, díky nimž se dobře dávkuje. 

 

Čisté zuby díky tyčinkám Kelparen

Psi a kočky mívají také v ústní dutině podobné problémy jako lidé. Na zubech se jim usazuje zubní kámen, protože si je většinou nečistí jako my. V řadě Aktivní zvíře jsou v nabídce dentální tyčinky Kelparen, díky nimž se zuby vyčistí, odstraní se zápach z tlamy a zklidní se podrážděné sliznice.

Zdravé dásně s Dentarenem

U starších zvířat se objevují záněty dásní. Pokud se neřeší, může dojít až parodontóze a ztrátě zubů. Důležité je odstraňování zubního kamene veterinářem, při tom dochází k  drobným  poraněním. Také při hrách a okusování ostrých předmětů se zvířata často zraní. Úlevu od bolesti a pomoc při hojení přináší přípravek Dentaren s aktivními látkami. Dobře se nanáší a ulpívá i na vlhkých sliznicích, má antimikrobiální účinky.

bydlinekSoutěž o Geloren dog a tričko
Chcete, aby váš domácí mazlíček běhal a skákal s radostí a bez bolesti? Na stránkách www.aktivnizvire.cz najdete řadu potravinových doplňků s kyselinou hyaluronovou a dalšími aktivními látkami podporujícími zdraví domácích zvířat. 

Zkuste štěstí v soutěži o přípravky Aktivní zvíře. Stačí odpovědět na otázku. Odpověď najdete na stránkách Aktivní zvíře. Soutěž trvala do 7.12.2017. 

Výherci:

1. místo: Geloren dog - Martin Rous
2. místo: tričko - Milan Wetzstein

08.11.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Aktivní zvíře

    Veterinární přípravky Aktivní zvíře vyvíjí a dodává na trh česká výzkumná a výrobní firma Contipro. Jejich unikátní složení zajistí maximální péči o zdraví vašich domácích mazlíčků i užitkových zvířat. Společnost se na světové úrovni zabývá využitím kyseliny hyaluronové.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444