Soutěž o tři ploché mopy značky Vileda

Produkty Vileda vynikají inovativností, promyšleností pro snadný úklid, kvalitou a dlouhou životností. Prim hraje Vileda nejen v oblasti mopů. Třem z vás přinášíme „důkaz místo slibů“ – představujeme soutěž o ploché mopy Easy Wring Ultramat – set plochého mopu a kbelíku se šlapacím pedálem. Nejprodávanější mop od Viledy. Vyhrajte ho v soutěži!

Čistá podlaha dělá útulný domov. Nečistoty na podlaze nenechají nikomu spát, obzvlášť když očekáváme příchod návštěvy. Údržba občas nebývá snadná – především pokud na to jdete postaru - hadr do rukou a zakleknout. Tento postup trvá dlouho, nikoho nebaví a navíc není vhodný pro naše zdraví. Proto Vileda sestrojila důmyslný set ždímacího kbelíku a mopu vhodného na všechny typy podlah. S Easy Wring Ultramat nemusíte vynaložit žádný pohyb navíc, jednoduše šlápnete na pedál a mop je ideálně vyždímaný.

Zapojte se do soutěže o tři bestsellery Vileda a uvidíte, že vám úklid podlahy už nepřijde tak otravný.
 

bydlinekSoutěž o 3x Easy Wring Ultramat
Otázka nezaskočí určitě nikoho. A pokud ano, odpověď najdete na oficiálním e-shopu značky Vileda.

Soutěž trvá do 30. listopadu 2016. Soutěž byla ukončena. Gratulujeme vítězům: 
Andrea Pekárková, Martina Skácelová a Ivana Dufková 

01.11.2016 | PR
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444