Soutěž o tři horké novinky značky VILEDA

Produkty Vileda vynikají inovativností, promyšleností pro snadný úklid, kvalitou a dlouhou životností. A abyste si mohli tyto vlastnosti vyzkoušet na vlastní kůži, připravili jsme soutěž o 3 novinky Easy Wring & Clean TURBO – set třásňového mopu a kbelíku se šlapacím pedálem.

Pryč jsou již doby, kdy se podlahy umývaly v kleče holýma rukama – naštěstí. Doba je jiná, rychlejší, ale i tak si každá správná hospodyňka přeje mít svou domácnost čistou, a to s minimálním úsilím. Proto Vileda představila inovovaný set třásňového mopu a s unikátním ždímacím systémem.

Uklízení je nyní nejen daleko snazší, ale hlavně zdravější. Už není nutné ničit si záda při ohýbání nad úklidem, nebo si otlačovat kolena. O suchých rukou nemluvě. Se setem Easy Wring & Clean TURBO dokáže vytřít kdokoli a co navíc, je to i poměrně zábavné. Mop namočíte do vody v kbelíku, vložíte do ždímače a sešlápnete pedál. Díky skvělé absorpční schopnosti a díky mikrovláknům, které si hravě poradí i s nejodolnější špínou, je uklízení opravdu hračka.

bydlinek Soutěž
Zapojte se do soutěže o tři sety a uvidíte, že už vytírání podlahy nebudete brát jako nutné zlo. A ušetřený čas věnujte něčemu zábavnějšímu, než je úklid!

Otázka je jednoduchá a odpověď na ni najdete na oficiálním e-shopu značky Vileda.

Soutěž trvá do 14. října 2016. Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům: Monika Štávová, Petr Malý, Andrea Dohnálková

15.09.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444