Soutěž o soupravu utěrek Geometrico

Seznamte se s luxusním bytovým textilem italské výroby. Představujeme internetový obchod Tavola Perugina, který přináší na český trh bytový textil ojedinělého stylu a kvality. Je vyráběn v Itálii, v malé rodinné továrně s dlouholetou tradicí. 
 
Vyzkoušejte kvalitu - zkuste štěstí v soutěži a získejte soupravu utěrek Geometrico.
 

V duchu tradice

Na bytový textil byly použity čistě přírodní materiály ve dvou typech složení - 100% len nebo směs 50% len a 50% bavlna. Vedle složení vás nadchnou vytkávané historizující i moderní žakárové vzoryv široké škále krásných pastelových barev. Velká péče je věnována zakončujícím detailům a preciznímu zpracování. 

 

TIP:Pro snadnější údržbu je doporučováno před prvním praním výrobky na 12 hodin namočit. Textil je možné prát v pračce na 40 °C. 
 

 

Bohatý výběr

V internetovém obchodě Tavola Perugina si můžete vybrat z široké nabídky bytového textilu 
  • do kuchyně – utěrky, prostírání, běhouny, ubrusy,
  • do koupelny – ručníky
  • do ložnice – přehozy přes postel, povlečení italského typu, záclony ze 100% lnu, které je možné zakoupit jako hotový výrobek, nebo jako metrový textil,
  • ucelené soupravy výrobků - v sekci Kolekce.



Vybírejte mezi luxusním materiálem, něžnými vzory a elegantními barvami. Pokud potřebujete specifické rozměry, e-shop Tavola Perugina nabízí zhotovení zboží na míru. Většinu bytového textilu je potřeba objednat, některé je k dispozici okamžitě. Jestliže byste si rádi bytový textil nejdříve prohlédli a osahali, domluvte si osobní návštěvu ve vzorkovně v Praze. 

 
bydlinek
Soutěž o 4 utěrky Geometrico
Soutěžte s portálem BYDLENI.CZ a získejte soupravu utěrek v celkové hodnotě 1192 Kč z internetového e-shopu Tavola Perugina. Soutěž trvala do 9. dubna 2018. Výherce: Eva Olšanská

Nápovědu hledejte na webových stránkách: https://www.tavolaperugina.cz/.
27.03.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444