Soutěž o sadu aktivních podhledových reproduktorů s Bluetooth

Ozvučte si celý byt a poslouchejte hudbu v jakékoliv místnosti. Podhledové reproduktory snadno umístíte do stropu, jejich vzhled nijak nenaruší váš interiér a vy si snadno oblíbeného interpreta, rádio nebo třeba novou audioknihu pustíte přímo z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku, přes Bluetooth spojení.

Sada aktivních podhledových reproduktorů s Bluetooth RP 81×81 + JPM 2021

Není nic jednoduššího než do stropu instalovat dva podhledové reproduktory, jeden z nich připojit k napájecímu adaptéru, reproduktory propojit mezi sebou a začít přehrávat hudbu přes Bluetooth. Instalace je opravdu velice snadná. A co je výhodou, není potřeba žádného dalšího zesilovače, žádného přehrávače ani signálového propoje na stávající hifi aparaturu. Hudbu prostě přehráváme přímo z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku, přes Bluetooth spojení.


bydlinek Soutěž o dvě sady aktivních podhledových reproduktorů s Bluetooth RP 81×81 + JPM 2021
Zapojte se do soutěže a získejte sadu reproduktorů od značky DEXON. Stačí zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Správnou odpověď naleznete na webu prodejce: www.dexon.cz. Soutěž trvala do 17.12.2023. Výherci: R.Zejdová, V.Hotový




Více o chytrém ozvučení se můžete dozvědět v článku: Vytvoř příjemnou domácí atmosféru! S chytrým ozvučením to jde snadno
13.12.2023 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444