Soutěž o přikrývku SCANquilt

Prošívané nealergenní přikrývky SCANquilt jsou více než dvacet let vyráběny s nejvyšší péčí a získaly si oblibu pro příjemný omak, trvanlivost a vysokou kvalitu používaných materiálů i zpracování. Při vrstvení jemných pavučin z kvalitních polyesterových prostorově tvarovaných vláken se nepoužívají žádné chemikálie, proto si naše přikrývky zachovávají měkkost, splývavost a objemovou stálost po dlouhou dobu.

Přikrývky SCANquilt pro komfortní spánek

Letní přikrývka SLIM se během teplého letního období těší velké oblibě. Balena je v praktické malé tašce válcového tvaru, kterou si snadno vezmete třeba i na dovolenou. Množství výplně zabírá jen polovinu místa oproti modelu CLASSIC LIGHT. Díky směsové povrchové tkanině a velmi kvalitní výplni z 3D tvarovaných dutých vláken SCANsoft ji lze prát až na 95 °C.

Hebká výplň SCANsoft je v přikrývkách SCANquilt vrstvena v jemných pavučinách. Při výrobě tohoto rouna se nepoužívají pro jeho zpevnění žádné chemikálie, proto přikrývky zůstávají měkké, splývavé a objemově stálé po dlouhou dobu.

bydlinek Soutěž o přikrývku SCANquilt 
Soutěžte a vyhrajte letní přikrývku. Je lehká a zpříjemní vám spánek po celé léto! Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku.          Nápovědu naleznete na: https://www.scanquilt.cz/prikryvky/. Soutěž probíhala do 31.8.2019.
Výherce: Monika Ticháčková

30.07.2019 | PR
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444