Soutěž o polštáře z paměťové pěny, které si můžete přizpůsobit

Všichni víme, že spánek je pro naše tělo základní regenerační proces. Ale ne vždy našemu tělu zdravý a kvalitní spánek dopřejeme – šidíme dobu spánku a někdy šidíme i to, na čem spíme. Nezbytným základem zdravého spánku je mít správnou „výbavu“. Matrace a polštář jsou faktory, které mají bezprostřední vliv na kvalitu spánku, a proto jim při výběru věnujte dostatečnou péči.

bydlinek Soutěž se SNOOZE o tři polštáře NOON z paměťové pěny PREMIOCEL 

Odpovězte na otázku na konci článku a zúčastněte se soutěže. 

Komfortní české matrace

SNOOZE Premio je novinková řada komfortních matrací od českého výrobce SNOOZE. Vyberte si matraci z materiálu, který vám bude vyhovovat. Sestavte si kombinaci, na které se vám bude nejlépe spát. Každý jsme jiný a každý potřebujeme jinou matraci.
 
SNOOZE Premio – to je systém „matrace + roznášecí matrace“. Jaké to má výhody?
  • Na vysokou matraci se pokládá tenká roznášecí matrace – ta dodá vašemu ležení ten správný komfort a pohodlí.
  • Matrace a roznášecí matrace jsou nelepené a jsou umístěny v jednom potahu. Potahy jsou snímatelné s možností praní do 60 °C nebo 90 °C.
  • Matrace jsou velmi variabilní – v průběhu užívání lze otáčet nebo vyměnit jednotlivé díly a tak si ležení přizpůsobit vždy svým potřebám.
  • Matrace mají komfortní výšku 22 cm.

Matrace pro celou rodinu 

LADY QUEEN je oblíbená „rodinná“ matrace, vhodná pro dospělé i děti. Tato zónová matrace je vyrobena ze značkové studené pěny Premiocel a lze ji objednat ve třech váhových kategoriích. Na povrchu matrace je paměťová pěna – ta tělo podepře rovnoměrně rozděleným tlakem – to znamená, že nikde „netlačí“. Takové řešení je velmi vhodné např. pro seniory, kteří potřebují měkčí povrchovou vrstvu matrace kvůli podepření kloubů a správnému krevnímu oběhu.

Dotek přírody

Léty prověřené latexové matrace s přírodním kaučukem nabízejí pohodlné ležení. Matrace SIESTA MAGIC kombinuje dvě kvalitní latexové pěny, vyznačuje se vysokou pružností a bodovou elasticitou. Při ležení se člověku dokonale přizpůsobí a zajistí anatomicky správnou podpěru těla ve všech pozicích. Matrace má výborné hygienické vlastnosti, velmi dobrou prodyšnost a dlouhou životnost.

Latex také vyniká výbornými termoregulačními vlastnostmi. Matrace se nepřehřeje, protože latex má tendenci rychle chladnout. Povrch matrace SIESTA MAGIC tvoří unikátní latexová pěna Latex Pearl. Gelové kuličky v ní obsažené napomáhají udržovat konstantní tělesnou teplotu a udržovat příjemný tepelný komfort v lůžku.

Není pružina jako pružina  

U pružinových matrací najdete velké rozdíly v kvalitě – od jednoduchých „levných“ pružin, které jsou určeny spíše pro příležitostné spaní, až po vysoce kvalitní a pohodlné lehací pružinové systémy.

PRINCESS GALA patří k luxusním matracím s jádrem ze značkových taštičkových mikropružin. Horní a dolní vrstvu tvoří vysoce kvalitní PUR pěna, dále pak matrace obsahuje až 1000 ks (dle rozměru matrace) kvalitních taštičkových mikropružinek, které jsou rozděleny do 7 anatomických zón. Matrace nabízí optimální bodovou podpěru těla, vysoký komfort při ležení a vynikající prodyšnost. Povrch matrace tvoří studená pěna Premiocel Medico s antibakteriálními vlastnostmi.

Kde nakoupit?

Značkové prodejny SNOOZE najdete ve třech moravských městech – V Olomouci, Frýdku-Místku a Otrokovicích. Kromě matrací v různých cenových relacích zde najdete i sortiment roštů, postelí i širokou škálu doplňků – polštáře, ložní soupravy, přehozy, prostěradla i plyšové hračky z mikrovlákna. Matrace SNOOZE můžete zakoupit i u vybraných prodejců.


bydlinek Soutěžte se SNOOZE o tři polštáře NOON z paměťové pěny PREMIOCEL visco s možností regulace náplně, každý v hodnotě 2.290 Kč

Polštáře mají klasický tvar a lze je přizpůsobit individuálním požadavkům na výšku a naplnění polštáře. Rozměr polštáře je 50 x 70 cm. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Soutěž trvá do 6. března 2016.

Správnou odpověď hledejte na www.znackove-spani.cz. Soutěž byla ukončena.

Výherci: Jana Podlesná, Petra Křivá, Petr Matoušek

04.02.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444