Soutěž o polštář BIO MOORE z bio paměťové pěny s vůní levandule ulevující od bolesti krční páteře

Jistě každý z nás zná ta rána, kdy se vzbudí rozlámaný a bolí ho za krkem. Celý den potom nemyslíme na nic jiného, než kdy ta nepříjemná bolest odezní. Máme pro vás řešení – unikátní polštář Bio Moore z paměťové pěny s příjemnou vůní levandule, který je skvělou oporou pro krční páteř a je vhodný pro spánek ve všech polohách. Polštář můžete vyhrát v této soutěži.

V čem je polštáře BIO MOORE výjimečný?

Polštář je vyroben z tzv. „bio paměťové pěny“ BioGreen, která je obohacená o přírodní oleje. Tato pěna kopíruje tvar hlavy a krku a přizpůsobuje se tak tlaku hlavy. Je hypoalergenní a nevytváří živné prostředí pro roztoče a bakterie. Potah je vyrobený ze 100% bavlny obsahující mikrokapsle s voňavými esencemi, které uvolňují příjemnou levandulovou vůni, a pomocí této aromaterapie navozuje příjemnou spánkovou atmosféru. 

 

Jak moc je kvalitní spánek důležitý?

Kvalitní spánek ovlivňuje spoustu tělesných i psychických procesů jako například tělesnou hmotnost. Podle jedné britské studie vyšlo najevo, že 89 % lidí, kteří mají nedostatek kvalitního spánku, mělo sklony k obezitě. Délka a kvalita spánku má též dopad na náš imunitní systém, pokud nemáme dostatek energie, náš imunitní systému nemůže správně pracovat a jsme mnohem víc náchylnější k nemocem.

Polštář Bio Moore vám zajistí klidný a vydatný spánek a skvělou oporu pro krční páteř. Vaše rána budou příjemná, budete odpočatí a plní energie do nového dne. Unikátní potah s uklidňující vůní levandule navodí příjemnou spánkovou atmosféru, která vás doslova ukolébá ke spánku.
 

Polštář je nedílná součást ložní výbavy

Polštář musí odolávat tlaku hlavy až do 5 kg, proto je důležité, aby byl vyroben z kvalitních materiálů a z konstrukce, která umožňuje pohodlné a anatomicky správné uložení hlavy. Je potřeba dbát na správný výběr polštáře, důležitý je vhodně zvolený materiál a tvar polštáře dle stavby těla a polohy při spánku. Polštáře je třeba obměňovat. Dle amerických vědců tvoří jedna třetina váhy vašeho polštáře mrtvou kůži, dílky prachu a roztoče už po pouhých dvou letech používání.

S výběrem nejen správného polštáře vám rádi pomohou naši specialisté v kterékoliv prodejně ProSpánek v České republice.

bydlinek Soutěž o polštář BIO MOORE z paměťové pěny
Odpovězte na níže připojenou otázku a zúčastněte se soutěže. Nápovědu můžete najít na webových stránkách www.prospanek.cz/polstare.

Soutěž trvá do 11. října 2016. Soutěž byla ukončena. Gratulujeme vítězi: Kamil Trnavský

12.09.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444