Soutěž o limitovanou letní edici příchutí SodaStream

Nové příchutě: Ledové čaje broskev a citrón

V letních dnech nenajdete ideálnější nápoj k ochlazení, než je ledový čaj, který Češi milují. Přitom za něj není nutné utrácet, složitě ho připravovat či snad tahat lahve s ním domů. Můžete si ho vyrobit sami, nově ve variantě s bublinkami. S limitovanou letní edicí dvou příchutí ledových čajů broskev a citrón od společnosti SodaStream si ho připravíte kdykoliv a vychlazené osvěžení budete mít vždy po ruce.

Příchutě ledových čajů obsahují šťávu z koncentrátu citronové a broskvové šťávy a skutečný výtažek z čaje. Jejich extra koncentrovaná receptura je připravena přímo pro perlivou vodu z výrobníku SodaStream. Zda zvolit sladkou ovocnou chuť broskvové šťávy, nebo ostřejší provedení s důrazným citronem, se dá vyřešit jen jedním způsobem. Ochutnejte obě příchutě a dopřejte si osvěžení s každým douškem!

Lahodný perlivý ledový čaj si připravíte z chladné kohoutkové vody a výrobníku SodaStream. Příchuť přidávejte vždy až do hotové perlivé vody. Lahev s připravenou perlivou vodou nakloňte a příchuť z víčka pomalu po její stěně nalévejte do právě připravené perlivé vody. Lahev následně zavřete a promíchejte. A ideální nápoj v podobě ledového čaje s bublinkami nejen pro horké dny je na světě.

Víčko příchutí je uzpůsobeno tak, že slouží zároveň i jako odměrka. Domácí příprava ledového čaje poskytuje komfort a zároveň šetří životní prostředí i výdaje za jednorázové plastové nápoje. Litry skvělého domácího ledového čaje v perlivé úpravě budou jen pár kroků od vašeho zahradního lehátka.

bydlinek Soutěž o dvě nové příchutě od SodaStream
Vyzkoušejte nové příchutě: Ledové čaje broskev a citrón. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu naleznete na: https://www.sodastream.cz/prichute.
Soutěž byla ukončena. Výherci: Jana Prokešová, E. Žilková

26.08.2019 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444