Květináč na bylinky Fiskars prodlužuje život zakoupených rostlin

Soutěž o květináče Fiskars

Toužíte mít na vaření stále čerstvé bylinky? S novým květináčem na bylinky Fiskars se může váš sen splnit. Květináč Fiskars je mistrně provedené, technologicky nenáročné řešení, které zajistí, že běžně zakoupené rostlinky vydrží nejen čerstvé, ale budou dále růst.

Čerstvé bylinky nesmí chybět v žádné kuchyni, neboť krásně voní, mají svěží barvu a oživí každé vaření. Běžně zakoupené bylinky v obchodech však často, navzdory naší nejlepší péči, vadnou a umírají. Chcete-li se tomu vyhnout a mít své oblíbené bylinky vždy k dispozici, jednoduše zakoupené rostlinky ihned přesuňte do květináče na bylinky Fiskars.
Jak to funguje?
Květináč na bylinky Fiskars je stylovou adaptací profesionálního pěstitelského tajemství, které využívá podložku s kapiláry, která rostlině zajistí optimální přísun vody. Květináč na bylinky je složen ze tří částí – vnější lesklý, bílý obal a vnitřní nádoba v signifikantní oranžové Fiskars barvě (která je pro značku FISKARS typická), která v sobě má zabudovanou viskózní podložku s kapiláry. Voda se nalévá do vnějšího obalu a oranžová nádoba s podložkou je posazena uvnitř a nasává si vodu.

Jednoduše své oblíbené bylinky přesaďte přímo na podložku a celý květináč v kuchyni umístěte na světlé místo. Další zalévání již pokračuje skrze otvor v květináči, který je umístěn u ucha. A tudy se napájí podložka s kapiláry a ta následně zavlažuje rostlinu.
Čím systém rostlině prospívá?
Květináče jsou obvykle zalévány vrchem, což není optimální pro kořeny, které se nacházejí až dole. Princip zalévání zespoda pomocí kapilár zajistí, že kořeny dostávají nepřetržitý přísun vody a v optimálním množství. Tento systém svědčí také bylinkám, které nemají rády přelévání. Umožní jim silný růst kořenů a tím celou zdravou rostlinku. Díky uzavřené spodní nádobě odpadá potřeba neustálého zalévání, neboť voda do hlíny prosakuje kontrolovaně. Pokud milujete čerstvé bylinky a hledáte stylovou nádobu na jejich pěstování do své kuchyně, které zajistí zdravý růst rostlin, květináč na bylinky Fiskars je vám k dispozici ve dvou velikostech – 120 mm a 90 mm v průměru, měřeno u oranžového vnitřního obalu, což odpovídá většině bylinek běžně zakoupených v obchodech. 
Pro péči bylinek
Pro dokonalou sklizeň vašich bylinek Fiskars představuje nůžky na bylinky a květiny – malý a praktický obouručný nástroj s ostřími z nerez oceli a bezpečnostním oranžovým zámkem, který je uzamkne, když se nůžky zrovna nepoužívají. Čisté zastřižení zajistí minimální poškození bylinek a řízené prostříhávání navíc stimuluje růst celé rostliny. Díky pečlivě navrženým ostřím jsou nůžky vhodným nástrojem také na stříhání drobných květin a lehké prořezávání.
bydlinekSoutěž o květináč a nůžky - kompletní péče o bylinky

Pokud chcete získat květináč na bylinky s praktickými nůžkami, zúčastněte se naší soutěže. Stačí odpověď na otázku. Pro nápovědu zkuste vyhledávání v minulých článcích na BYDLENI.CZ, ve kterých jsme tuto zajímavost zmiňovali, nebo hledejte na www.fiskars.cz.
Soutěž trvá do 31.7.2014. Soutěž byla ukončena. 

Výherci: Ladislav Drábek, Pavel Šimek, Petra Ptačníková
19.06.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444