Soutěž o ergonomickou židli moll Maximo

Neuvěřitelné. Ještě nedávno si hrály na písku s bábovičkami a teď už s nimi jdeme k zápisu do školy. Nadšené děti se poohlížejí po aktovce a my zvažujeme, jestli nebude potřeba přeskládat nábytek v dětském pokoji, kde koupíme psací stůl a židli. V pokojíčku totiž musí vedle prostoru na hraní a odpočinek nově vzniknout prostor na učení.

Vytvořit kvalitní pracovní místo, kde se bude dítěti dobře učit, není obtížné. Zaměřte se na kvalitní nábytek, který je flexibilní, ergonomický, zdravotně nezávadný a bezpečný. Nekupujte první židli, kterou uvidíte zlevněnou v letáku. Zjistěte si, kdo nábytek vyrábí, z jakého materiálu, jakou poskytuje záruku a jestli má nějaké certifikace. Vyplatí se připlatit si, protože stůl i židle může prvňáčkovi vydržet až do dospělosti.
 
Představujeme dětský rostoucí nábytek od německého výrobce MOLL. Stoly a židle MOLL porostou s dítětem a vždy se přizpůsobí jeho aktuálním potřebám.

Z aktivního, všude pobíhajícího dítěte se nástupem do školy stane žák, který několik hodin prosedí. Aby dítě nezískalo špatné návyky a nekazilo si záda, je důležité dohlédnout na správné sezení. Toho docílíme jedině pomocí nastavitelné židle a stolu.


Hledáte-li kvalitní ergonomický nábytek, vyžadujte ten s certifikací AGR („Aktion Gesunder Rücken" - známku uděluje sdružení německých odborníků z oblasti prevence a léčby onemocnění zad). Nábytek se známkou AGR naleznete u německého výrobce MOLL. 

bydlinek
Soutěž o rostoucí židli MOLL Maximo 
Odpovězte na soutěžní otázku, kterou naleznete v níže přiloženém formuláři, a pokud budete mít štěstí při losování, můžete se na ergonomickou židli těšit. 

Nápovědu hledejte u prodejce nábytku MOLL na adrese: www.rostoucistolymoll.cz nebo přímo u výrobce www.moll-funktion.de.
Soutěž trvala do 18.5.2021. Výherce: S. Vraspírová
21.04.2021 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444