Soutěž o doplňky ve vánočním dekoru

Vánoce se blíží a my se pomalu rozmýšlíme, kolik druhů cukroví letos upečeme, kdy se vrhneme na velký úklid a kde najdeme čas, abychom stihli nakoupit rodině dárky. Abyste se v samém shonu nezapomněli těšit, připravili jsme pro vás soutěž s e-shopem MAGNET 3PAGEN, ve které můžete vyhrát praktické produkty s vánočními motivy.

3 soutěžící se mohou těšit na tyto vánoční produkty:

3dílná dóza na sušenky "Santa Claus"

Kde uskladnit upečené cukroví, aby dlouho vydrželo voňavé a křehké? Doporučujeme cukroví uložit do stylových plechových dóz se zimním motivem Santa Clause a zvolit chladné místo. Bydlíte v paneláku? Pak určitě vyzkoušejte balkon!

LED osvětlení "Večernice"

K vytvoření vánoční atmosféry může stačit opravdu málo. Třeba jen rozsvítit tuto obrovskou LED hvězdu v jasně červeném odstínu. Hvězda vydává příjemně teplé světlo. Zapněte si klidnou hudbu a těšte se na Štědrý den.

10dílná sada skleněných misek s motivem sněhových vloček

K vánoční pohádce patří nějaké to zobání. Nasypte si brambůrky, oříšky, pokrájejte čerstvé ovoce, nebo vychutnávejte voňavé cukroví ze skleněné misky s motivem sněhových vloček. Misky různých velikostí naleznou ve vaší domácnosti všestranné využití. Navíc jsou dodávány s praktickým víkem, takže si pokrm vždy zachová svou čerstvost. Misky jsou vhodné i do mikrovlnné trouby.

Hledáte pěknou dekoraci do interiéru? Potřebujete vybavit domácnost a zahradu? Navštivte e-shop MAGNET 3PAGEN, který již od roku 1967 patří mezi nejvýznamnější zásilkové obchody v České republice s více než 350 tisíci stálých zákazníků. Zboží můžete objednávat na internetové adrese www.magnet-3pagen.cz.

E-shop MAGNET 3PAGEN nabízí širokou škálu dekorativních produktů pro domácnost, zahradu, ale i doplňky do kuchyně, produkty pro zdraví, fitness a pro volnočasové aktivity. Ušetřit můžete v rámci sezónních výběrů, výprodejů nebo slevových akcí.

bydlinekSoutěž o produkty s vánočními motivy
Odpovězte na níže připojenou otázku a 3 z vás získají balíček složený ze dvou výše zmíněných produktů. 
Nápovědu můžete najít na adrese: https://www.magnet-3pagen.cz/novinky
Soutěž trvala do 19.11.2017. Výherci: Markéta Střílková, Eva Sádecká, Renata Bělovská

30.10.2017 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444