Soutěž o dětské povlečení na nový školní rok

Soutěž o povlečení s motivem večerníčku Krkouni

Soutěž o povlečení s motivem večerníčku Krkouni

Blíží se začátek školního roku, období náročné pro maminky i malé žáčky. Aby byly vaše ratolesti svěží a odpočaté, potřebují dostatek kvalitního spánku. V povlečení z přírodních materiálů si budou moci každou noc dopřát vydatný odpočinek.

Nový školní rok je hlavně u předškoláků často spojen s rekonstrukcí pokojíčku. Do nové velké postele je pak třeba pořídit i krásné neokoukané povlečení. Oblíbené jsou zejména motivy se zvířátky nebo pohádkovými a filmovými hrdiny. Při výběru dokonalého povlečení se fantazii meze nekladou a z pokojíčku se tak rychle a jednoduše může stát jedinečné místo vhodné pro učení i odpočinek.

Aby nadšeného školáka při spánku nic nerušilo, zaměřte se na materiál, ze kterého je povlečení vyrobeno. Mějte na paměti, že do postele nepatří žádné umělé materiály. Vyhněte se proto 100% polyesteru v podobě mikrovlákna nebo mikroplyše. Vsaďte na prodyšnou a jemnou 100% bavlnu.

bydlinekPokud jste v obchodě nenarazili na vhodné povlečení, zasoutěžte si s námi o ložní povlečení Matějovský s motivem českého kresleného večerníčku KRKOUNI!

Stačí odpovědět na následující soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Odpověď najdete na adrese: www.matejovsky-povleceni.cz. Soutěž trvala do 12.9.2017. Soutěž byla ukončena. 

Výherce: Michaela Sedlářová

22.08.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444