Soutěž o české titanové nádobí TITANO

Představujeme nádobí TITANO, ručně vyrobené z vysoce kvalitní slitiny ALUTOP, které vyniká několika výhodami.

Zkuste štěstí v nové soutěži, ve které můžete vyhrát zapékací hrnec se speciálním pečícím víkem.

V čem vyniká titanové nádobí?

Nádobí je charakteristické extrémně silným dnem, které zajišťuje optimální a rychlý rozvod tepla. Jídlo tak uvaříte za mnohem kratší čas a menší výdaje. Díky speciální povrchové úpravě - nepřilnavé vrstvě s příměsí keramiky a titanu - můžete bez obav vařit bez přidání tuku. Pokud si však trochu toho sádla rádi dopřejete, můžete mít jistotu, že v TITANO nádobí nedojde k nežádoucímu přepalování tuku a vzniku zdraví škodlivých látek.

Nádobí oceníte také pro jeho univerzálnost. Můžete v něm vařit, smažit, ale také jídlo zapékat v troubě. Jeho snadná údržba si vás také získá. Díky speciálnímu povrchu nedochází k připalování jídla, a tak povrch stačí jen otřít ubrouskem a opláchnout vodou. Použité technologie dávají nádobí TITANO jedinečné užitné vlastnosti a dlouhou životnost. 


Soutěžte o zapékací hrnec a speciální pečící víko

Zapékací hrnec oceníte při každém vaření. Jeho výhodou není jenom kvalitní povrch, ale také tvar a velikost. Hrnec díky svým rozměrům 26 x 26 cm a objemu 5,1 l vystačí na pořádný nedělní oběd pro celou rodinu! Hrnec můžete používat na eletrickém i plynovém sporáku, sklokeramické varné desce i v troubě. K hrnci patří skleněná poklice.

Jak dosáhnout křupavé kůrky u pečeného kuřete? Jak docílit masa křehkého a šťavnatého? Tajemství prozradí speciální pečící víko TITANO, se kterým ze zapékacího hrnce vytvoříte malou přenosnou troubu. Tu můžete s sebou přibalit na chatu nebo třeba dětem půjčit na kolej. 

Zapékání v hrnci s víkem zajišťuje značnou úsporu elektrické energie, topné těleso dosahuje výkonu 500 W. Ovládání je jednoduché, víko lze sejmout z nádoby pomocí ergonomické rukojeti a odložit na speciálně tvarovaná žebra na izolační podložce, ta zabraňují přenosu tepla na odkládací plochu. V rukojeti je zabudován systém pro ovládání s pouhým zmáčknutím tlačítka on/off.

 

bydlinekSoutěž o zapékací hrnec s pečícím víkem značky TITANO
Odpovězte na níže připojenou otázku a zúčastněte se soutěže.
Nápovědu najdete na adrese: www.extra-nadobi.cz.

Soutěž byla 30. dubna 2017 ukončena. Výherce: Jana Chudíková

10.04.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444