Soutěž o 5 balíčků biokosmetiky Saloos pro krásnou pleť

Česká firma Saloos®, v současné době již vyhlášená výrobou špičkové aromaterapeutické kosmetiky, se proslavila dnes již ikonickými 100% přírodními esenciálními oleji a jako první v České republice splnila přísná kritéria pro prestižní certifikaci biokosmetiky CPK Bio.

Saloos® nabízí pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a esenciální oleje s jedinečnými aromaterapeutickými účinky. Z těchto vzácných přírodních ingrediencí vyrábí vysoce funkční biokosmetiku bez konzervantů, barviv a syntetické parfemace. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

bydlinek Soutěž o 5 beauty balíčků od značky Saloos®
Zapojte se do soutěže, stačí zodpovědět otázku, kterou najdete na konci článku, a mít štěstí při losování. Soutěž trvá do 16. dubna 2024. Nápovědu najdete na stránkách: www.saloos.cz.

 
Už dávno není žádným tajemstvím, že základem krásné a mladistvě vypadající pleti je její každodenní čištění a odličování. Nyní máte možnost vyhrát RŮŽOVOU ČISTICÍ PĚNU s anti-age účinkem, která vám tuto kosmetickou nutnost usnadní a zpříjemní. Nadýchanou čisticí pěnu s maximálně účinným složením si zamiluje každá pleť. Ženšenový extrakt přispívá k přirozené regeneraci a vyhlazení pleti, prebiotické kultury z fermentovaného zeleného čaje a zázvoru podpoří její zklidnění. Zvláčňující komplex z arganového oleje zanechá pleť hydratovanou a vyživenou. Vzácný olej z pravé damašské růže harmonizuje přirozené procesy pleti a hýčká mysl květinovou vůní.

Pro hlubší očistu pleti zařaďte do svého pečujícího rituálu 1-2 týdně i BIO PLEŤOVÝ PEELING RŮŽE. Jemné mikročástice rýže, extra bio arganový olej a koenzym mládí Q10 důkladně zbaví pleť nečistot, nadbytečného mazu a šupinek odumřelé kůže. Příjemně lehká konzistence gelu se po spojení s vodou promění v jemnou mléčnou emulzi, která perfektně čistí a zároveň vyživuje. Vyplatí se jej používat i v létě jako nepostradatelného pomocníka před opalováním.

EXTRA BIO ŠÍPKOVÝ OLEJ je přírodní alternativou denního a nočního výživného krému. Patří mezi nejúčinnější bojovníky s vráskami a vyniká svými pěsticími, regeneračními a hydratačními účinky. Pomáhá vyhlazovat jizvy všeho druhu a navíc díky vysokému obsahu karotenoidů pleť lehce tónuje a sjednocuje její přirozený odstín. 
 

bydlinek Soutěž o 5 beauty balíčků od značky Saloos®
Zapojte se do soutěže, stačí zodpovědět otázku, kterou najdete na konci článku, a mít štěstí při losování. Soutěž trvala do 16. dubna 2024. Nápovědu najdete na stránkách: www.saloos.cz. Gratulujeme výhercům: P. Barešová, G. Foukalová, P. Loutocká, E. Koutná, I. Šedý

02.04.2024 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444