Soutěž o 3 sonické zubní kartáčky Oclean

Že nevíte, jaký je rozdíl mezi rotačním a sonickým zubním kartáčkem? Sonický kartáček je vybaven hlavicí oválného tvaru, která připomíná klasický manuální kartáček, rotační kulatou hlavicí. Oválná hlavice pokryje mnohem větší plochu při jednom pohybu, a proto je čištění zubů rychlejší i efektivnější. Obecně bývá sonická technologie doporučována pro osoby s citlivými dásněmi nebo zuby. Nyní máte možnost sonický kartáček vyzkoušet a vyhrát ho v nové soutěži.


Nazuby.cz
je internetový obchod, který se již 19 let specializuje na prodej produktů pro kvalitní ústní hygienu. Osobní přístup, rychlé dodání zboží a dostatek informací patří mezi základní benefity e-shopu. Elektrické zubní kartáčky jsou jedním z klíčových produktů, které se těší stále větší oblíbenosti. Zvyšují kvalitu čištění, protože vykonají několikanásobně více čisticích pohybů, než když si čistíte zuby manuálním kartáčkem. Výsledkem jsou zdravější zuby i dásně.

Ultratichý sonický kartáček Oclean Air 2 s magnetickým motorem šetrně odstraňuje zubní plak a poskytuje jemnou masáž dásním. Vybrat si můžete ze dvou režimů čištění. Kartáček vykoná až 80 000 čisticích pohybů za minutu a díky vodotěsnosti je možné ho použít i ve sprše.  

bydlinek Soutěž o 3 sonické zubní kartáčky 
Zkuste odpovědět na otázku v níže připojeném formuláři. 3 z vás, které redakce vylosuje, se mohou těšit na sonický kartáček Oclean Air 2 White. Nápovědu najdete na www.nazuby.cz.
Soutěž trvala do 25.4.2023. Gratulujeme výhercům, kterými jsou: K. Saláková, L. Filipová, E. Zavařilová

11.04.2023 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444