Soutěž o 3 poukazy na nákup u SCANquilt v hodnotě 1000 Kč

Je prokázáno, že lidem spícím v krásném povlečení se zdají krásnější sny. Udělejte si radost a vyberte si z bohaté nabídky kvalitního ložního povlečení a dalšího bytového textilu v prodejnách nebo na e-shopu SCANquilt. Stylové kolekce jsou plné nápadů a barev, které váš interiér osvěží i zútulní.

Značka SCANquilt přináší do domovů inspiraci, hravost a pohodu. Pro povlečení pečlivě vybírají z produkce světových návrhářů moderní i tradiční vzory. Kolekce SCANquilt se 600 variacemi vzorů a barev povlečení je v současné době nejširší na trhu v ČR. Nealergenní přikrývky a polštáře SCANquilt jsou více než dvacet let vyráběny s nejvyšší péčí. Stálou oblibu si získaly pro svoji trvanlivost, příjemný omak a vysokou kvalitu používaných materiálů i zpracování.
 

Květinové povlečení pro každého

Barevné květinové vzory jsou hitem letošní sezóny. Hravé i elegantní motivy se objevují na povlečeních i na dalších interiérových doplňcích. Romantický nádech do vaší postele přinese úžasně jemné povlečení s motivem růží či voňavých pivoněk, pohovka rozkvete s návleky na polštáře posetými vlčími máky nebo slunečnicemi. A kuchyň snadno oživíte prostíráním s lučními květy. 

 

Pánský byt, který má styl

Pánský byt vždy leccos o svém majiteli prozradí. Ať už máte duši dobrodruha, umělce nebo technika, vždy se můžete obklopit tím, co je vám blízké. Vsaďte na kvalitní povlečení SATÉN PLUS, EXCLUSIVE TENCEL PLUS a JERSEY – na dotek jsou přepychově jemná, v nežehlivé úpravě a navíc téměř nenáročná na údržbu.

Že se ani v kuchyni neztratíte? Vyzkoušejte zástěry, chňapky a praktické utěrky v pánském stylu – s nimi se rozhodně nespálíte. Do koupelny pověste nadýchané ručníky z MODALU a po sprše si zalenošte v elegantním županu. A co by to bylo za večer u televize bez pohodlných polštářků a vlněného plédu? Zkrátka chlapský byt jak má být!

bydlinek Soutěž o 3 poukazy v hodnotě 1 000 Kč na nákup u SCANquilt
Odpovězte na otázku v níže připojeném formuláři a pokud Vás vylosujeme, můžete při nákupu v e-shopu a prodejně SCANquilt uplatnit voucher v hodnotě 1000 Kč. Nápovědu najdete na https://www.scanquilt.cz/. Soutěž trvala do 9. července 2023. Výherci: M.Vavroušková, E.Oravová, I.Křivánková

09.06.2023 | redakce
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444