Soutěž: Vyšperkujte si koupelnu luxusním ručníkem

Dopřejte si nefalšovaný domácí wellness! Luxusní ručníky a osušky dovedou k dokonalosti zasloužené chvíle relaxace a stanou se ozdobou vaší koupelny. Díky kvalitním přírodním materiálům jdou ruku v ruce design i funkčnost.

Bambusové ručníky do každé koupelny

Bambusové ručníky jsou velmi lehké, hebké a díky přítomnosti bambusového vlákna mají unikátní
vlastnosti.

„Ručníky Royal jsou přirozeně antibakteriální a redukují vznik nepříjemných pachů,“ zdůrazňuje Martina Matějovská, obchodní ředitelka společnosti Matějovský, české značky ložního povlečení a bytového textilu. Bambusové ručníky a osušky jsou proto vhodné do koupelny bez přirozeného větrání.
 

bydlinek Soutěž o dárkový set ručníků Royal
Vyhrajte ručník Royal v navy odstínu (50/100 cm) a osušku Royal ve světle krémové barvě (70/140 cm) v elegantním dárkovém balení. Luxusní bambusová kolekce Royal si vás získá na první dotek. Vlákno je přirozeně lesklé, sametově hebké a dokonale savé. Odpovězte na soutěžní otázku a zkuste štěstí! Nápovědu najdete na webových stránkách www.matejovsky-povleceni.cz.

Soutěž trvala do 11.11.2022. Výherce: H.Široká

 
12.10.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444