Soutěž: Vezměte ledničku na výlet

Lámali jste si vždy hlavu, jak převézt zmrzlé nebo horké pokrmy či nápoje, aniž by se zkazily? Řešením je přenosná lednička Orava TF-240 - ideální do horkých letních měsíců, ve kterých si na cestách, na dovolené nebo v autě můžete vychutnat studené osvěžující pití nebo převézt zmražené potraviny. Nyní přenosnou lednici Orava můžete vyhrát v soutěži.

Přenosnou lednici oceníte také v zimě, kdy uchová potraviny déle teplé díky výkonnému motorku. Vaše potraviny může udržet až o 12 stupňů Celsia chladnější, než je teplota okolí, nebo je udržet teplé až v 50stupňovém teple. Izolace přenosné lednice TF-240 je vysoce kvalitní, můžete se na ni spolehnout v jakékoliv situaci.

Přenosná lednice Orava TF-240 pojme až 24 litrů, vejdou se do ní i vysoké 2l a 1,5l lahve, což oceníte hlavně na letních dovolených u moře nebo v campu. Univerzální přenosná chladnička a ohřívač v jednom je velmi lehká a přenášet se dá díky výklopné rukojeti. Její malé rozměry umožňují, že se vejde do každého pokoje nebo do kufru auta. Přenosnou lednici Orava můžete připojit na 230V nebo dobíjet přes auto konektor na 12V.

Vezměte si přenosnou ledničku na svah, letní grilovací párty u vody, na výlety, do studentského pokoje, cestování autem či jako pohotový bar k vaší posteli. Uvidíte, že si ji zamilujete i vy.

Praktickou přenosnou lednici Orava TF-240 si můžete pořídit na e-shopu www.orava.czza 1 999 Kč nebo ji právě teď vyhrát v soutěži.

Pár slov o značce Orava

Každoročně na trh do téměř všech evropských obchodních řetězců dodává Orava téměř milion kusů produktů značky Orava v sortimentu více než 150 druhů výrobků v oblasti televizní techniky, audio, video a domácích spotřebičů. Každé roční období se vyznačuje jinými potřebami a preferencemi, což se promítá i do využívání domácích spotřebičů. Je proto třeba svoji nabídkou pružně reagovat na potřeby uživatelů, jak s ohledem na sezónnost, tak na neustálý technologický pokrok.

bydlinek Soutěž o přenosnou ledničku ORAVA
Odpovězte na níže připojenou otázku a pokud budete mít štěstí při losování, může být přenosná lednička vaše. Nápověďu získáte na www.orava.cz.

Soutěž trvá do 4. září 2016. Soutěž byla ukončena. Výherce: Petra Vykoupilová

04.08.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444