Soutěž: První vánoční vlaštovky - objevte dekorace a doplňky od Ib Laursen

Ano, my víme, do Vánoc zbývá ještě spousta času, ale my v Bella Rose pro vás objednáváme vánoční dekorace z kolekcí od předních skandinávských značek už nyní, protože víme, že už je nějakou dobu určitě netrpělivě vyhlížíte. Jednou z nejoblíbenějších značek je také dánská ikona IB Laursen. Dominantou její letošní kolekce jsou zemité tóny, přírodní materiály a nápadité dekorace, které nás okouzlily na první pohled. Pojďte se na ně s námi podívat a zkuste štěstí v soutěži o vánoční balíček.

Jedním z našich tipů je určitě nevšední dřevěný adventní kalendář v podobě „kráčejícího perníčku“. Máte-li doma děti, určitě budou kalendář milovat. Perníček totiž kráčí po malých stříškách a každým dnem se stále více blíží k vytouženému Štědrému dni. Možná neodoláte a některé dny „pošoupnete“ perníčka místo dětí i vy.


Domečkové svícny jsou v kurzu už nějaký ten pátek a pokud jste tomuto trendu podlehli i vy, v zimní kolekci Ib Laursen si přijdete na své. Nádherný motiv perníkové chaloupky krásně ozdobí parapet či poličku a dodá vašemu domovu tu správnou kouzelnou atmosféru Vánoc.



Posledním naším tipem jsou kousky pro dokonalé sváteční prostírání. Látkové ubrousky s vyšívanými vzory doladí každou slavnostně prostřenou tabuli.

bydlinek Soutěž o balíček z Bella Rose 
Zaujaly vás některé z novinek od Ib Laursen? Pojďte si o ně zasoutěžit! Máme pro vás balíček v hodnotě 1 600 Kč ve složení:

- Svícen ve tvaru perníkové chaloupky
- Dřevěný vojáček
- Keramický svícen ve tvaru anděla

Do soutěže se zapojí každý, kdo zodpoví níže připojenou otázku a bude mít štěstí při losování. Nápověďu najdete na adrese https://www.bellarose.cz/vanoce/. Soutěž trvala do 14.11.2023.

Výherce: N. Šedá

 
15.10.2023 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444