Soutěž: Limitovaná edice příchutě Italian Spritz

Perlivý nápoj, původně nazývaný Spritz Veneziano či jednoduše Spritz, získal právem velkou oblibu a z Itálie se rozšířil do celého světa. Receptů na „ten zaručeně pravý“ Spritz existuje nepřeberné množství, jádro ale mají vždy společné – typicky načervenalou barvu, lehkou hořkost prolínající se s chutí citrusů a kombinaci s perlivou vodou a vínem Prosecco.

Osvědčené receptury se držela i značka SodaStream v podobě nealkoholické verze tohoto drinku. Výrobci použili opravdovou koncentrovanou citronovou a pomerančovou šťávu a špetku chininu, známého pro nahořklou chuť. 

Náladu letních Benátek, ve které se snoubí červánky a zapadající slunce, pohupující se gondoly na vlnách moře a ustupující parno končícího dne, nemusíte zažívat jen na vzácné dovolené. Pohodovou atmosféru s nádechem dálek a romantiky si snadno vytvoříte i v pohodlí domova se značkou SodaStream díky oblíbenému střiku Italian Spritz. Zkuste si o něj zahrát v soutěži.

bydlinek Soutěž o letní příchuť Italian Spritz od SodaStream
Vyzkoušejte novou příchuť vašeho doma vyrobeného perlivého nápoje. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu naleznete na: https://www.sodastream.cz/prichute.
Soutěž trvá do 19. srpna 2019.

Jaké složení využili výrobci SodaStream na příchuť Italian Spritz?
*a)
*b)
*c)


  Údaje o soutěžícím
Pro zařazení do slosování na BYDLENÍ.CZ uveďte email, jméno a adresu

*Jméno:
*E-mail:
*Adresa pro zaslání výhry:
Zasílat zprávy o soutěžích
* povinná pole
30.07.2019 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444