Skryté zárubně odhalí dokonalý interiér

Minimalistický trend se nevyhnul ani interiérovým dveřím a zárubním. Stěnu s dokonalou malbou, luxusní tapetou nebo třeba nápaditou obrazovou galerií by nemělo narušovat nic zbytečného, ani dveřní zárubně.

Současný interiérový trend se ubírá směrem k jednoduchosti, minimalismu, kde vládnou čisté linie a design. Nepodstatné prvky a detaily chceme potlačit, a tak hledáme možnosti, jak je co nejvíce eliminovat. Příkladem jsou zárubně. Víte, že je můžete skrýt a nechat tak vyniknout stěně nebo samotným dveřím?

Nová technologie skrytých zárubní Dorsis podporuje celistvý vzhled a především zvětšuje prostor. Díky unikátní patentované konstrukci se skrytými panty zárubně perfektně splývají se stěnou a vytvářejí tak čistý prostor bez zbytečných hran a křivek.

Dveře, které nekončí

Všechny dveře a zárubně Dorsis jsou „šité na míru“, a tak kromě klasických stavebních rozměrů dveří je lze použít také do nestandardních otvorů různých výšek. Dveře mohou svou výškou dosahovat až ke stropu, a vyplnit tak celý prostor mezi stropem a podlahou. Univerzálnost skrytých zárubní předurčuje jejich použití v moderních rodinných domech, stejně tak jako v komerčních budovách nebo veřejném prostoru.

Dveře do podkroví

Ať už potřebujete zasadit dveře do bytu s vysokými stropy nebo zkoseného podkrovního apartmánu, nemusíte ustupovat ze svých požadavků. Technologie skrytých zárubní nabízí řešení.


„Elegance se vždy rodí v očích těch, kteří obdivují krásu. Kdo šeptá, neměl by být slyšet. Tiše a diskrétně. Vždyť celý koncept firmy Dorsis se řídí heslem: Méně znamená více.”

David Velímský, jednatel společnosti Dorsis

Dokonale neviditelné

Speciální hliníková slitina umožňuje natření zárubní stejnou interiérovou barvou jako okolní stěny, čímž docílíme dokonalé integrace dveřní zárubně do stěny. Zárubeň se tak stává téměř neviditelnou. Na přání zákazníka může být zárubeň dodána v široké nabídce barev a povrchů RAL.

Povrch dveří, ať již s dřevěnou dýhou nebo lakován kvalitní polyuretanovou barvou, by měl dokonale vyhovovat představám zákazníka nebo architekta, který interiér navrhuje. Výrazné barvy a dekory mohou dveře doslova rozsvítit, neutrální a nenápadné odstíny nebo barva stejná jako na stěně je naopak může zcela skrýt.

Jedny dveře, dvojí otevírání

Skryté zárubně Dorsis lze bez problémů použít jak do zděných, tak i do sádrokartonových (SDK) konstrukcí. Patentovaná konstrukce skryté zárubně se skrytými závěsy umožňuje osazení pravým nebo levým dveřním křídlem s možností otvírání směrem ven nebo dovnitř při zachování celistvosti pohledu.

Více informací na www.dorsis.cz.
27.08.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444