Sedací souprava jako skládačka: Vyhrajte si s různými možnostmi

Sedací souprava Mia

Sedací souprava Mia

Pokud jste si pořídili bydlení, ve kterém jste připraveni strávit víc než pouhý rok či dva, nevyplatí se vybavovat ho levným nábytkem který se rychle opotřebuje a vy v krátkém čase musíte kupovat nový. U kvalitního nábytku musíte počítat s tím, že si trochu připlatíte, nemusíte za něj ale vydat přemrštěné částky. Mnohé české nábytkářské firmy úspěšně konkurují masivnímu dovozu spolehlivými, vysoce kvalitními výrobky, jejichž design splňuje i požadavky nejnáročnějších zákazníků.

V Centru Českého Nábytku v blízkosti stanice metra Rajská zahrada v Praze 9 se můžete seznámit s produkcí hned několika českých nábytkářských firem. Své výrobky tu představují  firmy Domestav, Dřevotvar Jablonné, Ton, Kuchyně Pelc, Stylový nábytek Asto, Dudinger a najdete zde i podnikovou prodejnu sedacích souprav JECH.

Nezbytná součást obývacího pokoje

Bez sedací soupravy,  která je dnes základním zástupcem odpočivného nábytku, se moderní bydlení prakticky neobejde. Může posloužit k přjemnému společenskému posezení, stejně dobře si na ní můžete užít chvilku klidu s knížkou, u televize, poslechem hudby nebo prostě jen tak si na chvíli natáhnout nohy a relaxovat. Velké čalouněné rohové sedací soupravy bývají často dominantním prvkem rozlehlých obývacích pokojů, kde se schází početné rodiny a přátelé, alespoň malé varianty sedaček ale často doplňují i prostorově úspornější single bydlení.
 
Sedací soupravy vyobené firmou JECH pomohou vytvořit nezaměnitelný charakter interiéru. Na snímcích jsou modely Era a Pluto.
 
Velkou výhodou jsou sedací soupravy rozkládací, které poslouží  jako provizorní lůžko či dvojlůžko pro návštěvy, nemáte-li ale jinou možnost, kvalitně vyrobenou sedačku můžete využívat i ke každodennímu spánku. Například jeden z nejoblíbeněnjších modelů z portfolia firmy JECH sedací souprava Paris nabízí velmi praktický jednoduchý rozkládací systém, díky němuž vytvoříte z pohovky pohodlné a prostorné lůžko během několika vteřin.
 

Sedací souprava Paris

Perfektní zpracování, kvalitní design

Společnost JECH vznikla jako rodinná firma na začátku 90. let. Od počátku zde kladou důraz na pečlivé řemeslné zpracování a na kvalitní materiály, díky kterým si mohou dovolit nabízet na své sedací soupravy záruční dobu 5 let. Základem je masivní dřevěná konstrukce a k celkové odolnosti výrobků přispívá použití kvalitních polyuretanových pěn s vysokou hustotou od vybraných českých dodavatelů. Sedačky Jech jsou navíc moderní, elegantní a maximálně účelně navržené výrobky, které vyniknou v každém interiéru. Při objednávce si zákazníci vybírají z více jak 300 druhů textilních nebo luxusních kožených potahových materiálů a u dřevěných prvků z 12 barevných odstínů.
 

Sedací souprava Tiffany v různě barevných provedeních

Poskládejte si soupravu jako stavebnici

Moderní sedací soupravy se stále častěji doplňují různými přidanými funkcemi jako jsou například odkládací desky, úložné prostory, různé druhy opěrek apod. Sedací soupravy JECH zaujmou nejen atraktivním vzhledem, ale i svou variabilností. Podstatnou výhodou je, že u tohoto výrobce si můžete objednat sestavu podle svých přání a potřeb nejen pokud jde o potahové látky nebo zbarvení dřevěných prvků. Po výběru modelové řady si podle svého vkusu i prostorových možností rozhodnete z jakých dílů poskládat sedací soupravu na míru. Zvolit si můžete například různý počet míst k sezení, rohové řešení nebo uspořádání ve tvaru U. Pokud potřebujete sedací soupravu s alternativou pro spaní, stačí pouze zvolit vhodný rozkládací díl.

Na webových stránkách společnosti JECH najdete v detailu každé modelové řady fotografie dodávaných prvků, rozměry a ceny i informace o nejbližším místě, kde si můžete vybraný typ sedací soupravy podrobně prohlédnout a vyzkoušet. Soupravu podle vaší objednávky vám pak z firmy přivezou za 11 - 13 týdnů, déle si počkáte jen u složtějších zadání, kdy výroba zabere víc času.
 
Podívejte se na video a seznamte se s mnoha možnostmi, které nabízí nová modelová řada Game.
28.03.2019 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444