Sedací nábytek ve světě moderního designu

Sedací nábytek, ať už se jedná o židle, křesla nebo celé sedací soupravy je neodmyslitelnou součástí moderního interiéru, zároveň ale také věčnou výzvou pro designéry a výrobce. Mohlo by se zdát, že nic nového už se v této oblasti snad ani nedá vymyslet, to ale zdaleka není pravda.

Rozmach zájmu o design, který v 21. století zažíváme, se týká z velké části právě bydlení a design sedacího nábytku nabízí svým tvůrcům nejrozmanitější přístupy a nevyčerpatelné stylové možnosti. Originální řešení přitom zdaleka nemusíme hledat jen u luxusního zboží určeného spotřebitelům s vysokými příjmy, i když původní nápad a kvalitní realizace samozřejmě mají svou cenu.

Že ani v narůstající světové konkurenci neztrácí svou sílu vyhlášený italský design, o tom se snadno přesvědčíme, nahlédneme-li do portfolia společnosti ALAX, českého prodejce nábytku. Neomezená kreativita špičkových designérů je snad nejviditelnější právě v oblasti sedacího nábytku všeho druhu.

V pestré nabídce Alaxu v této oblasti najdeme právě převahu italských značek: Softline, Pianca, Calligaris, Contempo, PEDRALI, INFINITI, ANTIDIVA, Ferlea a řadu dalších. V nabídce jsou ale také křesla, židle a pohovky známých výrobců z dalších zemí, např. dánská značka INNOVATION nebo španělský SANCAL.

Výběr od širokého spektra výrobců tak nabízí nejrůznější stylová provedení - od klasiky až po moderní solitéry, nápadné barevností a hravostí. Originální design, využití a perfektní zpracování materiálů všeho druhu - od plastů, kovů, dřeva až po moderní čalounické výplně i povrchové materiály - to vše přispívá k vytvoření jedinečné atmosféry interiéru a zákazníkům zaručí kvalitu a pohodlí.
04.06.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444