Sám sobě návrhářem: Jaký vypínač bude slušet vašemu interiéru?

I něco tak běžného, jako je vypínač, může povznést váš interiér o úroveň výš. Víte, který typ a která barva vypínače bude slušet vaší ložnici nebo kuchyni? Vyzkoušejte několik variant na unikátním konfigurátoru společnosti OBZOR.

Na adrese www.domovnivypinace.cz si můžete vyzkoušet roli interiérového designéra. Vyberte si barvu stěn nebo nahrajte vlastní fotografii stěny vašeho reálného interiéru a přikládejte různé typy vypínačů. V online návrháři si můžete vyzkoušet, jak budou vypadat vypínače u vás doma.  A klidně zkuste odvážnější kombinace, na které byste si dříve netroufli. Je to nanečisto!

V konfigurátoru máte na výběr ze čtyř designových řad:

  • Retro
  • Decente
  • Elegant
  • Variant
Navíc si u každé řady sami volíte barvu rámečku, krytky a u RETRO edice i barvu kličky. 

Retro žije!

V posledních letech bývá retro styl designéry a architekty často skloňován. A není divu. To, co jednou fungovalo a zažívalo úspěch, se opět vrací. Řada RETRO vypínačů a zásuvek představuje nadčasový design inspirovaný prvky moderního minimalismu a původního baťovského stylu. RETRO kolekci si vybírají jak milovníci rustikálního, starobylého nebo vintage stylu, tak také vyznavači moderního industriálu. Jestliže jste se zhlédli v loftovém stylu bydlení, inspirovaném průmyslovým prostředím továren, kulaté retro vypínače s kličkou pro vás budou jasnou volbou. 


Decentně a přírodně 

Decentní řada, která osloví milovníky jednoduchého a čistého designu. Na řadu DECENTE byly použity přírodní ušlechtilé materiály. Řada je typická širším rámečkem, jehož barvu lze kombinovat s bílými, černými anebo metalickými odstíny středové krytky. Vypínače je možné vybírat ze skla, dřeva, kovu či plastu.

Skleněné vypínače můžete vybírat ze 13 barevných odstínů, které jsou aplikovány na sklo Lacobel, vyznačující se výbornou barevnou stabilitou, vysokou odolností proti vlhkosti a poškrábání. Kovové vypínače jsou provedeny v úpravě nerez a hliník, na dřevěné vypínače byl použit vzhled dubu, ořechu a mahagonu.  


Ne výstřelkům, ano klasice 

Řadu Elegant si oblíbí všichni zastánci klasického designu, který si bude rozumět s jakýmkoli typem interiéru. Díky široké škále 21 barev, které lze navzájem kombinovat, si každý vybere vypínač podle svého.

Unikátní konstrukční řešení spojování rámečků navíc umožňuje vytvářet svislé, plošné nebo až sedminásobné vodorovné kombinace vypínačů. Zkuste si namixovat vlastní vypínač


Vypínač to nemusí být jen nudná bílá

Klasika vás nudí a nebojíte se vyzkoušet něco odvážnějšího? Pak vás nadchne řada vypínačů plná barev a a hravého designu. Řada Variant si vás získá výraznými barvami rámečků.

A jaký vypínač bude slušet vašemu interiéru? Vyzkoušejte to na www.domovnivypinace.cz.
13.04.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444