S výbavou od SCANquiltu vás zimní čas nezaskočí

Máte rádi podzim? Období, kdy příroda hýří všemi barvami a užíváme si posledních hřejivých paprsků slunce před zimou s sebou však přináší i kratší den, deštivé počasí a především změnu času. Jak se s ní vyrovnat lépe než vydatným spánkem.

Flanelové povlečení SCANquilt je pro podzim přímo dělané, pokud rádi spíte v chladné místnosti a přitom chcete být hezky v teple. Příjemný pocit měkkosti a hebkosti je u flanelu způsoben vlasovým efektem, který vzniká počesáním kvalitní bavlněné tkaniny. Díky němu se vám nebude chtít z postele.


Doplňte své povlečení bavlněným plédem TOPAZ smetanové barvy a dojem bude dokonalý. Materiál se strukturou hrubé pleteniny je vyroben ze 100% přírodního materiálu a je velmi příjemný na dotek. Nebo si z široké nabídky plédů vyberte jiný, aby se hodil ke stávající vybavení ložnice. Polštářky ve stejném dekoru celou atmosféru báječně dokreslí.


Máte ve svém okolí někoho, kdo má rád přírodní materiály a koho by jako dárek potěšil originální polštář? Tak to jste na správném místě. Návleky na polštář SCANquilt rozhodně nejsou nudné a obdarovanému udělají radost.


Navštivte internetový obchod SCANquilt pro další inspiraci v oblasti bytového textilu, bytových doplňků a designového vybavení domácnosti.
30.10.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444