S technologií BOSS 5 bude vaše dlažba stále jako nová

Máte „noční můry“ ze žvýkaček přilepených na povrchu betonové dlažby? Stále čistíte, čistíte a efekt žádný? Tak na to můžete klidně zapomenout. Díky revoluční technologii BOSS 5 nyní všechny nečistoty z povrchu dlažby velmi snadno setřete, a to během několika vteřin.

Technologie BOSS 5

Skupina DITON - BETON BROŽ nabízí od letošního roku svým zákazníkům tu nejvyšší možnou ochranu betonových dlažeb. Speciální technologie nanášení a vytvrzování laků na povrchu dlažby je novinkou, kterou žádný jiný výrobce nenabízí. Velmi sofistikované laky se nanáší na povrch ve dvou vrstvách, přičemž každá jednotlivá vrstva laku je „vytvrzena“ pomocí UV záření. Povrch betonových dlažeb, ošetřený technologií BOSS 5, vám přináší celou řadu výhod a podstatně zvyšuje užitné vlastností výrobku.

 
S technologií BOSS 5 můžete zapomenout na skvrny, které na povrchu betonové dlažby vytvoří například vylité červené víno, olej nebo kečup, hořčice atd. Nečistoty jednoduše setřete buď suchým, nebo mokrým hadrem,  aniž by došlo k estetickému znehodnocení betonové dlažby. Nevěříte? Pak vám nezbude nic jiného, než se o přínosu jedinečné technologie BOSS 5 přesvědčit osobně.
 
 
 

Ochranou BOSS 5 je dosaženo následujících pozitivních vlastností

  • vysoká odolnost proti trvalému znečištění, snadnější čištění
  • vysoká odolnost proti poškrábání
  • zabraňuje vyblednutí barvy
  • vysoká ochrana proti povětrnostním vlivům
  • zaručení odolnosti proti smyku/skluzu dle kyvadlové hodnoty
  • výrazně snížení nasákavosti
  • zabraňuje průniku kapalin a nečistot do betonu
  • póry betonu jsou uzavřeny, kapalina tak nemůže proniknout do betonu a zůstává na povrchu
  • beton nemůže kvést
  • beton je perfektně chráněn proti dalšímu růstu nepříjemných povlaků z řas a mechů
  • dlažby jsou necitlivé vůči námrazové a odmrazovací soli a zůstávají stálobarvené
  • povrchy mají extrémně vysokou odolnost proti otěru a nemusí se obnovovat.

Údržba a čistění výrobků s povrchovou úpravou BOSS 5

Obecně je údržba a čistění betonových výrobků s povrchovou úpravou BOSS 5 velmi jednouchá. Čištění se provádí standardními úklidovými pomůckami, jakou jsou zametací košťata, vysokotlaké čističe případně kartáčové čistící automaty.

Jakékoliv jednoduché znečištění betonových ploch lze snadno odstranit vlhkým hadrem nebo kartáčkem s vodou, kterým tuto nečistotu / skvrnu setřete a povrch zůstane čistý beze skvrn.

Pokud se stane, že není vydlážděný povrch zakrytý folií a je znečištěn jemnými částicemi hlíny, tj. jílovým prachem, odstraníte jej z dlažby vysokotlakým čističem. Negativní vliv na barevnost dlažby může mít tlející listí nebo rostlinné šťávy. I toto znečištění lze očistit vysokotlakým čističem v kombinaci s běžnými ekologicky odbouratelnými zásaditými saponáty. Častý růst vegetace ve spárách mezi dlaždicemi odstraníte chemickými prostředky.
 
 
 
12.06.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444