S kvalitní společností se můžete bez obav pustit do rekonstrukce bytu

Realizace: Rekonstrukce bytu Praha

Realizace: Rekonstrukce bytu Praha

Najít nový byt, který by ve všech parametrech odpovídal vašim požadavkům a nárokům na bydlení, není vůbec jednoduché. Jednou nejste spokojení s barvou nebo rozvržením koupelny, podruhé neodpovídá vašim představám kuchyň a v dalším bytě byste uvítali více otevřeného prostoru. Co tedy zvážit rekonstrukci staršího bytu?

Může se stát, že navštívíte mnoho nových bytů a stále si nemůžete vybrat ten pravý. Když už je totiž investice do nového bytu poměrně vysoká, nehodláte více utrácet za další jeho úpravy. V takovém případě byste totiž mohli zvolit jiný způsob při hledání a zaměřit se rovnou na starší byty, které si díky kompletní rekonstrukci můžete upravit přesně podle vašich představ.

Investujte do bytu s ohledem na případnou rekonstrukci 

Vždy bude záležet na vašich finančních možnostech, ale ve většině případů se cena staršího bytu po rekonstrukci nevyšplhá tak vysoko, jako když si pořídíte nový byt. Hlavním kritériem při výběru staršího bytu bývá jeho poloha, dostupnost městské hromadné dopravy, příjemné okolní prostředí a hlavně dostatečná velikost. Na vnitřní uspořádání bytu důraz klást nemusíte, protože pokud již budete počítat s variantou, že byt projde rekonstrukcí, může díky ní vzniknout byt s úplně jiným vnitřním uspořádáním a dokonce ani původní funkce místností nemusejí zůstat zachovány.

Stejně tak můžete postupovat při plánované rekonstrukci vašeho současného bytu. Pokud vám již nevyhovuje jeho vybavení a vaše nároky na prostor jsou jiné, než byly před několika lety, je rekonstrukce bytu tím nejjednodušším řešením. Není třeba hledat nový byt s jiným vnitřním uspořádáním, stačí proměnit ten současný. A že může jít o změny opravdu výrazné, to vám může potvrdit každý, kdo se rekonstrukce neobával a ke spolupráci si přizval společnost, která se dokázala o vše kolem rekonstrukce výborně postarat.
Realizace: Rekonstrukce bytu Praha

Jen zavedená společnost může navržené změny zdárně dotáhnout do konce

Základem je výběr kvalitní firmy, která celou rekonstrukci zrealizuje. Jedná se o jednodušší způsob, než realizovat rekonstrukci svépomocí. Díky zkušeným projektantům navíc můžete dosáhnout velmi efektivních změn, které byste sami vytvořit nedokázali. Velmi vydařeně lze s prostorem pracovat například za pomoci zkušených projektantů z týmu Rekonstrukce bytu Praha. K dispozici je kompletní servis od návrhu až po realizaci. Spokojenost klientů je jasný ukazatel toho, že je jejich práce opravdu kvalitní. Všechny změny vychází z požadavků klienta a také vždy respektují výši rozpočtu, který si klient může stanovit jako jednu z důležitých podmínek rekonstrukce.

Mezi další služby, které získáte od týmu Rekonstrukce bytů Praha zdarma, se řadí sestavení podrobné kalkulace a pokud s ní klient souhlasí, tak také sestavení časového harmonogramu prací. Díky podrobnému položkovému rozpočtu klient přesně ví, do čeho své finance investuje a podle časového harmonogramu prací zase může kontrolovat, zda rekonstrukce postupuje přesně podle plánu.

Realizace: Rekonstrukce bytu Praha  

 

Stavební dozor a návaznost služeb je známkou kvality

Získat kvalitní architektonické řešení je důležité. Mnohem důležitější je však, aby byly všechny práce prováděny prostřednictvím kvalitních řemeslníků, bez zbytečných průtahů za přítomnosti stavebního dozoru. Není nic horšího, než když se do rekonstrukce pustí neodborní pracovníci a při práci navíc použijí ty nejlevnější materiály, jejichž kvalita odpovídá ceně. Pro podobné případy je vhodné si vždy vyžádat reference stavebních společností. Většina kvalitních firem má reference uvedeny na webu a vhodné jsou rovněž reference od zákazníků umístěné například internetových diskuzích.
26.10.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444