S horkou párou na efektivní vánoční úklid

Vedle klasického chaosu kolem shánění vánočních dárků si musíme najít čas i na kompletní úklid našeho domu. Letos můžete úklid vzít vskutku z gruntu. S parními čističi získáte čistotu až do hloubky pórů. Navíc za méně peněz a s ohledem na životní prostředí.

Technologie horké páry dokáže zničit až 99,9 % všech bakterií, a to pouze vodou, bez žádných chemikálií. Pravidelným používáním parních čističů získáte zdravé a hygienicky vyhovující prostředí. 
 

Efektivní, ekonomický a ekologický úklid

Také máte úklidovou místnost plnou čisticích přípravků na kuchyni, koupelnu, wc a podlahu? Při používání parního čističe nebudete potřebovat žádný další chemický prostředek. Opravdu si vystačíte s obyčejnou vodou z kohoutku, kterou parní čistič promění v horkou páru. Ta si poradí s hrubou špínou, viry i bakteriemi.

Pro komfortní a ještě účinnější úklid bývají parní čističe kombinovány s nástavci. Nástavce pro parní čistič u parního čističe Black+Decker zahrnuje drátěné kartáče, syntetické štětinové kartáče, škrabku, gumovou stěrku a mikrovláknovou utěrku. Díky spojení parního a mechanického čistění je zajištěno účinné a snadné čištění i těch největších nečistot.



S parním čističem se můžete pustit do úklidu jakéhokoliv povrchu. Pro jeho vysokou účinnost bývá nejčastěji uplatňován při uklízení koupelny, kuchyně nebo toalety. Black+Decker v tomto roce představil novou řadu parních čističů s nástavcem, který zahrnuje rukavici kombinovanou s mikrovláknovou utěrkou. S takto vybaveným parním čističem snadno vyčistíte větší plochy, jako jsou například kachličkové obklady na stěnách v koupelně a kuchyni, nebo pohodlně umyjete okna.

 
Vedle obkladů, van, dřezů a oken nezapomínejte ani na podlahy! I na ně se vyzbrojte parním čističem. Na dokonalý úklid dlažby, laminátových a dalších utěsněných podlah využijete parní mopy.

Parní mop se stane vaším pomocníkem především tehdy, pokud máte malé děti, které se učí chodit a na podlaze si často hrají. Jeho špičkové výsledky ocení také majitelé domácích mazlíčků. Parní čistič vás zbaví nejen špíny, ale také nebezpečných bakterií.

Že máte doma koberec? I s tím si mopy Black+Decker poradí. Díky nástavci pro čištění koberců můžete parní mop využít pro “desinfekci” koberce, který zbavíte roztočů a bakterií opět snadno a bez chemie. 
 

 

Praktický tip na závěr:

Před použitím parního mopu je nutné podlahu vysát vysavačem, jinak by se prach lepil na podložku a vytvářel shluky. U parních mopů Black+Decker je velmi snadné použití i údržba – plní se běžnou vodou z kohoutku a obsahují automatické odvápnění. Mikrovláknové podložky je možné prát v běžné automatické pračce. 
Black+Decker - specialista na úklid
Značka Black+Decker patří mezi ikony elektrického nářadí pro domácí použití, přesto již téměř 40 let vyrábí také domácí spotřebiče a patří mezi špičku v domácí úklidové technice – akumulátorových vysavačích, parních čističích a mopech. Black+Decker jako první přišel s ručním akumulátorovým vysavačem. V U.S.A., Velké Británii a Německu patří značka Black+Decker mezi 3 vedoucí značky na trhu domácí úklidové techniky. V tomto roce Black+Decker inovoval a ještě vice zdokonalil své produktové portfolio. Více na www.blackanddecker.cz.
23.11.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444