Rozšířená nabídka ve vzorkovně v sídle společnosti Central Group

Společnost CENTRAL GROUP nyní nabízí ještě větší výběr vnitřního provedení svých bytů a domů. Vzorkovna v sídle společnosti prošla rozsáhlými úpravami a v současnosti zde zájemci o koupi nemovitosti mohou shlédnout jak rozšířené řady koupelen, podlahových krytin, dveří apod., tak zcela nově i kuchyňské linky a svítidla.

Významnou součástí vzorkovny jsou ukázky keramických dlaždic a sanitárního vybavení koupelen. Ve standardní nabídce společnosti je nyní 26 velmi kvalitních designů. Kromě těchto bezpříplatkových typů bude možné za drobný příplatek vybírat z dalších 84 nadstandardních kombinací.

Novinkou v rámci vzorkovny je možnost výběru z několika typů kuchyňských linek, vestavěných skříní a mnoha typů svítidel. Dále je v rozšířené vzorkovně šest druhů plovoucích podlah, 7 druhů dlažby, 11 typů kvalitních koberců a tři druhy nadstandardních vnitřních dveří s obložkovými zárubněmi. Zájemci si mohou prohlédnout také různé typy bezpečnostního zařízení, vstupní dveře do bytů, příklady střešních krytin, zámkové dlažby a další doplňkové položky.

Vzorkovna je otevřena v pracovní dny od 8:00 do 19:00 v rámci otvírací doby klientského centra. Klientům CENTRAL GROUP jsou ohledně výběru vybavení jejich domu či bytu k dispozici konzultanti společnosti.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz
18.10.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444