Rostoucí ceny plynu? Chytrý plyn u SPP vám zabezpečí stejnou nebo nižší sazbu

Trh s energiemi se proměňuje. Ceny zemního plynu jsou jako na houpačce. Klesají, a pak zase rostou. Spoléhat na to, že zůstanou stejné, by určitě nebylo moudré. Mnozí z dodavatelů plynu proto slibují fixaci ceny.

Možnost podržet si výhodnou cenu plynu v okamžiku, kdy na burze roste, vypadá velmi lákavě. Má to však své nevýhody. Společnost SPP proto nabízí jiné řešení. Její Chytrý plyn je na českém trhu unikátní. Dokáže vám totiž zabezpečit nejen stejnou, ale dokonce i nižší sazbu. 

U Chytrého plynu zůstane cena stejná, nebo klesne

Ani běžné typy fixací vám většinou nezaručí, že se cena zemního plynu nezmění. Klidně se může v některých případech stát, že opravdu nízká cena, kterou jste trefili, vydrží jen omezenou dobu. Dodavatel plynu se pak bude snažit převést váš tarif na méně výhodné podmínky. 

Nebo si zafixujete zdánlivě výhodnou výši, jenže za pár týdnů ceny plynu na trhu začnou padat. Ale vám už zůstanou složenky s přehnaně vysokou platbou. S Chytrým plynem od SPP nemusíte mít z těchto situací obavy. 



„SPP si pojistila ceny proti nečekanému zvýšení tržních cen, a tak nemusí reagovat na nepředvídané pohyby na burze. A při poklesu cen na burze z toho náš zákazník bude dokonce profitovat, protože cena plynu klesne i jemu,“
vysvětluje Juraj Ondris z SPP. 

Uspořit můžete bez rizika ještě víc

U běžných produktů jiných dodavatelů plynu možná dostanete s fixací jistotu, že budete platit stejně. Chytrý plyn SPP nabízí víc: máte jistotu úspory, která se dokonce může ještě zvýšit. Jen u SPP lze dojít k poklesu vaší platby za plyn. Zastropovaná cena znamená, že i když ostatní dodavatelé budou muset kvůli rostoucím cenám na světových burzách zdražit, vašich plateb se to nedotkne. 

„Už od chvíle, co jsme Chytrý plyn nabídli, bylo jasné, že podobně flexibilní produkty zákazníci oceňují,“ pochvaluje si Juraj Ondris z SPP. Pro vás je Chytrý plyn bez námahy. Pohyby na burze pochopitelně hlídají odborníci z SPP. 


Závazek, který vás nijak nesváže

Výhodná nabídka Chytrého plynu neskrývá žádné nepříjemné překvapení. Zákazníci si mohou vybrat smlouvu na rok nebo na dva. 

„Ještě i po zahájení dodávky plynu mají pořád patnáct dnů na rozmyšlenou a mohou odstoupit od smlouvy,“ říká Juraj Ondris z SPP. Tím, že se cena plynu může i snížit, vám navíc z úvazku nehrozí ani žádné riziko. Pokud byste totiž měli smlouvu bez závazku, mohl by vám dodavatel zdražit cenu i následující měsíc a vy to zjistíte patrně až z vyúčtování. Chytrý plyn je řešením, ať už se ceny na světovém trhu budou pohybovat nahoru, nebo dolu. 
 
26.02.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444