Roletové zakrytí bazénů jako funkční i estetické řešení

Bazén s čistou vodou bez nežádoucího listí a brouků, příjemně teplá voda i po ránu - to je pouze strohý výčet předností krytého bazénu. Představujeme lamely, které patří k nejdokonalejším způsobům zakrytí bazénu.

Velké množství bazénů bývá zakryto polykarbonátovou střechou, která může výrazně pozměnit vzhled vaší zahrady. Hledáte-li nenápadné, avšak velmi účinné krytí, seznamte se s lamelami - roletovým zakrytím bazénu. Tato alternativa zakrytí je vhodná pro bazény všech typů. Navíjecí systém může být instalován jak nad hladinu, tak i pod hladinu bazénu. Použití podvodních motorů pro lamelové zakrytí umožňuje podhladinovou instalaci do již hotových bazénů.

Estetické krytí, jednoduché ovládání

Systém lamelového krytí umožňuje automatické zakrývání bazénu bez použití vodících lišt, tyčí a lan. Systém používá unikátní vytlačované lamely (hermeticky ukončené), jejich spojením je vytvořena plovoucí roleta dokonale zakrývající vodní plochu bazénu. Roletového zakrytí je velmi snadné, stačí zmáčknout příslušné tlačítko na dálkovém ovladači.



Bazén můžete zakrýt kdykoliv - za nepříznivého počasí, po každém koupání nebo třeba v noci. Zamezíte tak vnikání nežádoucích nečistot, lamely rovněž bazén ochrání před světlem a UV zářením, které podporuje množení mikroorganismů a řas. Váš bazén déle udržíte v čistotě, s jeho údržbou neztratíte tolik času a navíc ušetříte za chemické přípravky.
 

Bezpečí pro děti i zvířata

Lamelové krytí má vedle zachování čistoty vody další přednosti. Tou podstatnou je bezpečnost. Roletové zakrytí zaručuje bezpečí vašich dětí i domácích zvířat. Lamely účinně zabrání přímému pádu dětí i zvířat do bazénu, v přiloženém videu se můžete přesvědčit, že lamely unesou i dospělého člověka. 

 

Stálá teplota po celou sezonu

Také byste si rádi dopřáli pár temp hned po probuzení? Z vyhřáté postele se do bazénu, jehož voda přes noc výrazně vychladla, bude chtít jen trénovanému otužilci. Abyste si mohli bazénu užívat po celý den i celou sezónu, pravidelně na noc a za nižších teplot bazén zakrývejte. Lamely dokážou udržet stálou teplotu vody a tím tak výrazným způsobem snížit náklady na vytápění bazénu. Solární lamely navíc efektivně ohřívají vodu a odstraňují potřebu dodatečného vytápění bazénu.

Více se o lamelovém krytí dozvíte na adrese www.bazeny-cl.cz.

11.07.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • TP plus CL spol. s r.o.

    Výroba, dodávka a montáž zakrytí bazénů. Lamelové zakrytí bazénu je komfortní automatický systém, který zajistí 100% bezpečnost proti pádu osob a zvířat. Principem jsou vodotěsné samonosné lamely, které bez vodících lan, lišt apod. plavou na hladině bazénu. Solární lamely účinně ohřívají vodu v bazénu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444