Rodinný nákup z gauče

Všechny obchody se zahradním zbožím a zahradnictví teď pukají ve švech, zákazníci se začali po zimě vracet. S prvním slunečným dnem jsme se probudili jako medvědi ze zimního spánku a s radostí, že je venku hezky, jsme se začali chystat na venkovní sezónu.

Jak na to?

Ti, kteří mají dům a zahradu malou či velkou stejně jako ti, kteří mají terasy a balkóny, revidují zazimované věci a zjišťují škody jako praskliny a odřeniny nebo ztrátu funkčnosti. Pak nastává uvažování, „co bychom si mohli ještě na léto pořídit“. Loni jsme přemýšleli o houpací síti nebo o dětském domečku… A hloubat začínáme, když si vzpomeneme, že chceme jet na léto do Českého ráje pod stan. Co s sebou? Určitě větší stan, cestovní židle a nové spací pytle. Právě tohle všechno a další potřebné výrobky můžete nakoupit na e-shopu zuriel.cz. Najdete tady také vše pro dětskou radost, jako jsou hračky, koloběžky, kola a odrážedla, veškerý sortiment papírnictví a stavebnice, hry a puzzle.
 

Krok za krokem

Když se „rozhlédnete“ po internetu, zjistíte, že existuje spousta e-shopů, které se na něco specializují. Jeden na hračky, jeden na kola a koloběžky a jeden třeba na kojenecké zboží. Určitě je vhodné produkty, jako je televize nebo lednice nebo třeba kočárek pro miminko vybírat na specializovaném webu, přece jenom většinou kupujete jeden kus a za větší částku. Ale co když chcete dětem koupit hru Osadníci z Katanu a zároveň pořídit odrážedlo pro nejmladší dcerku…? To vás čekají dvě objednávky a dva balíky. A tohle u Zurielu odpadá – pořídíte vše pro celou rodinu na léto i celoroční dětské hračky.

 

Vše, na co pomyslíte

Dalším specifickým a oblíbeným druhem zboží jsou potřeby pro sport a fitness. Ať už chcete pro syna míče na fotbal nebo basketbal, pálku na baseball a skateboard, pro dceru míč na volejbal, tenisové pálky a potřeby pro plavání, tohle všechno příjemně nakoupíte na jednom místě. Nezapomínejme na dospělé a domácí posilovny! Opatřit si můžete běžecký pás, činky, rotoped, stepper, gymnastický míč a k nim žíněnku s bandážemi a chrániči. 

Tip na dárky

Pokud jste žena a čtete tenhle článek, určitě už vás napadlo, že byste na těchto stránkách mohla vyřešit i dárek pro partnera nebo pro manžela… Koupě plynového grilu nebo polstrovaný nepromokavý batoh na turistiku by mu mohl udělat radost. A co když mu také uděláte radost hračkou…? Kupte mu terč na šipky nebo plastikový model Porsche 356 na složení a bude se tetelit štěstím. 

Zahradní ráj

Je jaro a letní sezóna se tryskovou rychlostí blíží, aktuálně tedy sháníme odpočinkové vybavení na zahradu. Tenhle e-shop si oblíbíte, protože ze zahradních věcí snad neexistuje nic, co by tenhle internetový obchod neměl… Vyberete si ze slunečníků, houpacích sítí, trampolín, bazénů a také skluzavek a pískovišť či traktorů pro malé děti a zároveň společenských her jako kroket, kuželky nebo pétanque, které bývají nepostradatelné na každé zahradní party. 

07.05.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444