Robotický vysavač pro dokonalý úklid a bez námahy

Vysávání vás nebaví, ale zároveň byste si přáli denně uklizený byt? O vysavači vůbec nemusíte vědět, a přesto se budete vracet do uklizeného domova. Robotický vysavač udělá práci za vás. 

Drobky od snídaně, chlupy od domácích mazlíčků nebo běžný prach, který se zatoulává pod skříně nebo za dveře. Nic takového nemusíte řešit. Stačí před odchodem z bytu zapnout robotický vysavač.

Vysavač LG HOM-BOT vyniká oproti ostatním přístrojům podobného typu hned několika funkcemi, díky kterým bude jeho pohyb bezpečnější a výsledek efektivnější.
 

Dokonalé vysátí. I v rozích

Designéři robotického vysavače navrhli ve tvaru čtverce, aby dokázal perfektně vysát podlahu i v rozích místnosti. Navíc je vybaven dlouhými bočními kartáči umístěnými v přední části, které si poradí i s těmi nejzapadlejšími smítky. Oproti konvenčním robotickým vysavačům kulatého tvaru, které v rozích zvládnout uklidit 54 % prostoru, LG HOM-BOT pokryje 94 % prostoru.

Vysavač LG HOM-BOT je vybaven systémem Corner Detection, který umožňuje pohyb v těsné blízkosti stěn bez nebezpečí kolize a dokonalé vysátí i v rozích.

Máte v bytě plovoucí podlahy, dlažbu i koberce? LG HOM-BOT dokáže rozpoznat plochu a tomu přizpůsobit svůj režim. Pokud vysavač najede na koberec, automaticky zapne režim Smart Turbo a tím maximalizuje výkon kartáče a sacích motorů pro účinnější čištění. Po úklidu koberce se režim automaticky vypne a vysavač pokračuje v čištění tvrdé podlahoviny.

Inteligentní vysávání. I po tmě

Mnozí uživatelé robotických vysavačů si stěžují, že místo uklizené podlahy po vysavačích zůstává spoušť. Naráží do věcí nebo se zaseknou pod sedačkou a přestanou vysávat. Podobné nehody naprosto potlačuje vysavač LG HOM-BOT vybavený unikátním systémem Dual Eye, kamerovou technologii nové generace, která automaticky počítá intenzitu světla a snímá strop, přičemž fotografuje místnost a minimalizuje neúčelný pohyb. Horní kamera rychlostí 30 snímků za sekundu snímá povrch stropu, průběžně vyhodnocuje pořízené snímky a na základě získaných informací provádí souběžně lokalizaci a mapování prostoru. Dolní kamera má podobu optického snímače, který skenováním podlahy měří vzdálenosti a rozpoznává překážky a malé změny v profilu podlahy.

Nežádoucím kolizím, otlučeným rohům a poškrábání nábytku zamezuje také série ultrazvukových snímačů, které dokážou precizně snímat široký prostor. Veškeré překážky registruje a následně ukládá do paměti pro příští úklid.  

Žádné zbytečné pohyby

Nespokojení majitelé některých druhů robotických vysavačů zmiňují nekoordinované pohyby robota. Přejíždí sem a tam, neustále se vrací na již vysátá místa a smítko, které už pár minut hypnotizujeme, robot “úspěšně” míjí. Tyto neúčelné pohyby vysavač LG HOM-BOT naprosto minimalizuje. Díky funkci Mapping Resume se dokáže vrátit na své poslední místo, odkud může pokračovat v úklidu i poté, co jej zvednete a odnesete jinam. Nedochází tak zbytečně k opakování vysávání na již uklizených plochách.
 

bydlinekRobotický vysavač jako vánoční dárek
Pokud stále přemýšlíte, co blízkým darovat k Vánocům, robotický vysavač potěší každého bez ohledu na věk. Studenti se budou moct věnovat studiu nebo zábavě a babičky se konečně přestanou tahat s těžkými ručními vysavači. A navíc tento vysavač LG HOM-BOT mluví česky!

Stále váháte? Přečtěte si užitečné recenze od zákazníků, kteří si robotický vysavač již zakoupili.


Redakce BYDLENI.CZ tento článek zpracovala ve spolupráci s webem www.roboticky-vysavac.cz
09.11.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444