Robotický vysavač ETA Bolero - pro snadný úklid

Společnost ETA, a.s., nejznámější česká značka malých domácích spotřebičů, potěší nejednu českou domácnost. Na podzim přichází s novinkou, která si získá všechny milovníky moderní technologie, ale rovněž ty, kteří nechtějí trávit úklidem veškerý svůj volný čas. Seznamte se s robotickým vysavačem ETA Bolero.

Úklid domácnosti nebyl nikdy jednodušší
Šikovný robotický vysavač ETA Bolero vám ušetří moře času a vy tak budete moci získaný čas využít na příjemnější aktivity. Proč? Vysavač nejen, že sám vysává, ale navíc plní i funkci mopu, který je součástí balení.

Pro důkladný úklid
Dvojitý rotační kartáč velmi dobře uklidí samotné podlahy, dva postranní kartáčky si zase výborně poradí s okolím stěn. Robotický vysavač ETA Bolero se postará o maximálně vysokou úroveň čistoty, protože je extra vybavený vlastním textilním filtrem, který zachytí všechnu špínu. Model disponuje speciálními bezpečnostními senzory (tzv. elektronické závory), které zabraňují vysavači před pádem z výšky nebo ze schodů. Nechybí mu ani senzor míry znečištění, který nastaví a upraví jeho uklízecí režim.
V nabídce jsou k dispozici dva programy – automatický a lokální. Můžete si stejně tak zvolit dvě rychlosti pohybu vysavače. Jednoduché nastavení na LCD displeji nebo pomocí dálkového ovládání je velmi intuitivní. Model umožňuje nastavení času nebo dne vysávání, kdy necháte vysavač Bolero samostatně pracovat. Po úklidu se sám vrátí do nabíjecí stanice, kterou můžete připevnit na stěnu. Nabitý vysavač pracuje 90 min. Na vysavač Bolero se vztahuje prodloužená záruka 5 let.

Cena: 9 999 Kč
www.eta.cz
10.11.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444