Residenza Kler - pohovky inspirované hudbou

Nepatříte zrovna k fanouškům chladných dnů a chtěli byste si zimní období zpříjemnit s knihou a čajem pod dekou na příjemné pohovce? Pokud si potrpíte na luxusní a designové kousky, určitě nepřehlédněte akci společnosti Residenza Kler, která splní přání i těm nejnáročnějším.

Vystihuje vás jednoduchý a elegantní design? Pokud se držíte hesla, že v jednoduchosti je krása, pak je pohovka FUGA to pravé pro vás. Sedací soupravu skvěle doplňující minimalistický interiér si do svého obývacího pokoje můžete poskládat z dvoumístné či třímístné pohovky, kterou lze doplnit křeslem či taburetem ve stejném designu. 
 
 
Milovníky klasiky zaujme sedací souprava CADENZA, která dokonale podtrhne to pravé teplo domova. Společné večery s rodinou si můžete užívat na dvoumístné či třímístné pohovce doplněné pohodlným křeslem. Pokud si potrpíte na pohodlí, jistě vás potěší relaxační mechanismy jako nastavitelné záhlavníky či vysunovací podnožníky na elektrické ovládání.


Pro mladé a divoké je tu sedací souprava SOPRANO se stejně nespoutaným designem. Nechcete splynout s davem a potrpíte si na originální a designové prvky? Potom je sedací souprava SOPRANO tím pravým pro vás. S relaxačními mechanismy pohovka splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků.
 
08.02.2019 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444