Rezidenční bydlení GREENSIDE - příroda uprostřed infrastruktury

Moderní komplex bytových domů v lokalitě Praha - Černý Most, jehož výstavba byla zahájena již v roce 2018, láká své budoucí obyvatele především unikátní kombinací klidného a komfortního bydlení v přírodě s kompletním občanským zázemím a dobrou infrastrukturou.

Rezidenční komplex GREENSIDE disponuje skvělou dopravní dostupností (stanice metra Černý Most se nachází pouhých 5 minut od komplexu) i přesto, že je situován uprostřed přírody. Nový bytový projekt totiž vyrůstá na okraji Prahy a má v přímém sousedství park a golfové hřiště, na které bude mít většina bytů nerušený výhled. Kromě stanice metra je zde také skvělé napojení na dopravní tepny D10, D11, D8, D7 a D1.
 
 
Po svém dokončení bude bytový komplex GREENSIDE disponovat 5 bytovými domy, přičemž každý z nich bude obsahovat 26 - 32 bytů. Velikost i vybavenost bytů se liší, od těch nejmenších (1+kk) až po ty největší (4+1). Kromě normálních bytů bude každá bytová jednotka disponovat luxusními střešními byty s vlastní terasou, která poskytne unikátní výhledy na malebnou krajinu. Samotné bytové jednotky jsou pak dispozičně velmi variabilní a v nabídce jsou varianty s parkováním v samostatné či společné kryté garáži nebo s parkováním venku. V ceně bytu je pak zahrnuta kromě parkovacího místa i skladovací kóje.
 
 
Zahájena byla zatím první etapa výstavby bytových domů č. 1 a 2, které dohromady disponují 58 byty. Plánované dokončení první etapy se odhaduje na přelom let 2020 až 2021. Celá výstavba pak bude ukončena realizací nového parkovacího domu, který nabídne komfortní a bezpečné parkování všem rezidentům bytového komplexu.
 
 
Pokud vás nabídka zaujala, rozhodně není na co čekat. Již nyní je z plánovaných 58 bytů první etapy 15 prodaných. Více informací o rezidenčním komplexu GREENSIDE a dalších projektech společnosti CANABA najdete na jejich webových stránkách www.canaba.cz.
16.07.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444