Rezidence Golf Hostivař - tam, kde se budete cítit v bezpečí

Rodinné a bytové domy s kontrolovaným vjezdem.
V Praze, v srdci golfového areálu.
www.rgh.cz

Domov pro vaši rodinu, ale i skvělá investice

Rezidence Golf Hostivař má v prodeji již druhou část projektu, jehož první etapa zahrnovala výstavbu více než stovky rodinných domů.  Rodinné domy přibydou i v této druhé části, kromě nich ale i dům pro seniory a také tři bytové domy s celkem 54 byty. Vše ideální jak pro vlastní domov nebo, díky klientele areálu, do kterého je Rezidence zasazena, jako skvělá investiční příležitost. O lukrativní nájemce tady rozhodně nouze nebude. 
 

Předzahrádky, balkony nebo terasy

Rozlohy bytů se pohybují od 58 do 100 m2. Přízemní byty mají velké předzahrádky, byty v patrech balkóny a terasy s krásným výhledem na sportovní areál. Ke každému bytu patří sklep, kde můžete uschovat třeba golfové hole, a také garážové stání pro automobil. Dispozice a vybavení bytu si majitelé mohou ladit podle svého vkusu, představ i snů.   

 

Špičkoví architekti

O realizaci návrhu bytových domů se postaral architektonický ateliér ADR založený předními architekty Petrem Kolářem a Alešem Lapkou. Oba mají ve svém portfoliu řadu prvotřídních staveb i daleko za hranicemi České republiky a posbírali za ně několik ocenění. Jsou také autory některých našich předchozích realizací - hostivařského golfového areálu, rodinných domů Na Lhotech v Praze – Kunraticích, pivovaru Hostivar I a II. či hotelu Omnia v Jánských Lázních. 

V Praze, ale pořád v přírodě

Byty uprostřed golfového hřiště budou výjimečnou stavbou v krásném prostředí, blízko centra Prahy, a budou tak ideální investicí do budoucna. Pro vášnivé golfisty, kteří nepotřebují velký dům a jimž vyhovuje příjemné a nadstandardní bydlení jen pár minut pěšky od hřiště o 18 jamkách, je tento projekt velkou výzvou. 

 

Skvělá lokalita

Díky skvělému umístění v srdci golfového areálu je celý projekt jakoby vytržen z uspěchaného pražského života, zároveň je ale na dosah kompletní občanská vybavenost. Je zde dobré spojení na dvě trasy pražského metra, řada škol a školek, několik zdravotnických zařízení, blízké multikino, restaurace i řada dalšího sportovního vyžití. Nádraží Praha – Hostivař je v docházkové vzdálenosti, z něj se do centra dostanete za 12 minut. Součástí areálu je dětské hřiště a dále sportoviště s hřišti na volejbal, fotbal nebo beach tenis. Příjemným bonusem je známý hostivařský lesopark, který využívají rodiče s dětmi, sportovci i majitelé psů, a také snadná dostupnost výpadovek ve směru na Brno, Mladou Boleslav či Hradec Králové.  Díky kontrolovanému vjezdu do celého areálu se tu můžete cítit v bezpečí.

Přijďte se přesvědčit

Vidíte se už na terase po úspěšně zahrané osmnáctce? Hledáte vhodnou investiční příležitost? Rádi byste se o projektu více dozvěděli a vybrali si z nabídky volných bytů? Zavolejte, rádi vás naším obytným areálem schovaným uprostřed golfového hřiště provedeme. Více informací a půdorysy jednotlivých bytů naleznete na www.rgh.cz
 
Jak to u nás v rezidenci vypadá? Podívejte se sem: https://www.youtube.com/watch?v=RPC48i3uH00&t=57s

 

O projektu – plán do budoucna

I - VI. etapa 1. fáze projektu (113 RD a 24 samostatných garáží) je stavebně dokončená, všechny RD jsou prodané. Momentálně je ve výstavbě další fáze projektu - VII. etapa, kde je 54 bytů a 12 rodinných domů. Tato etapa bude dokončena v polovině příštího roku a je již z velké části rozprodaná. Následně navážeme další částí VII. etapy – 7 řadových RD a výstavbou X. etapy projetu, kde je 10 přízemních rodinných domů – užitná plocha těchto domů je okolo 300 m2, pozemek cca 700 m2 a parkováním pro 4 auta. Většina domů z této etapy je již rezervována. S dokončením této části se počítá do poloviny roku 2023. Skoro souběžně s výstavbou X. etapy bude potom probíhat i stavba etapy IX., což bude areál seniorů Zátiší Hostivař s 222 byty pro 320 osob, větší část objektu bude sloužit pro potřeby Alzheimer centra - dokončení a zprovoznění je v plánu na začátku roku 2024. Poslední výstavbou v této fázi projektu je třetí část VII. etapy – zde bude 24 RD o užitné ploše 180 -230 m2, dokončení se předpokládá na konec roku 2025.


12.04.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444