Rezidence Dalejské výhledy

Exkluzivní projekt Ekospolu

Jeden z největších developerů na českém trhu společnost Ekospol úspěšně dokončila za 16 let své činnosti přes 30 velkých developerských projektů za více než 4 miliardy korun pro více než 7500 spokojených zákazníků.

V letošním roce bude Ekospol realizovat stavbu dalších významných projektů, které výrazně změní současnou tvář mnoha městských částí. Jde o projekty Nové Měcholupy, Panorama Kyje, Rezidence Strašnice, Rezidence Dalejské výhledy a Viladomy Dubeč v hodnotě přes 2 miliardy korun.

 

Projekty Ekospolu se vyznačují naprosto výjimečnou architekturou. V září 2007 byl otevřen poslední z těchto atraktivních projektů – Patria Letňany. Jeho otevření, které bylo spojeno s 15. výročím společnosti, se zúčastnila celá řada významných osobností v čele s primátorem hlavního města Prahy MUDr. Pavlem Bémem.

I nový projekt Ekospolu „Rezidence Dalejské výhledy“ vybočuje svojí architekturou z řady nabídek ostatních developerů v Praze. Architekti Ekospolu ukázali, že si umí pohrát s hmotami i barvami. Kontrast tmavě červené a bílé fasády zdůrazňuje skladbu domů ze čtyř částí. Na rozdíl od středních pasáží se čtyřmi nadzemními podlažími se krajní snižují o jedno patro. Díky skvělé poloze domů nad Dalejským a Prokopským údolím se téměř všem majitelům naskytne neopakovatelný pohled na krásnou přírodu pod okny a na slunce zapadající do korun stromů. Tento zážitek si mohou vychutnávat na elegantních a praktických balkónech např. se sklenkou dobrého vína v ruce. V posledním podlaží nabídnou rozlehlé až 150 metrové terasy s romantickým výhledem na okolní přírodu. Elegantně působí zajímavé a praktické architektonické řešení přesahu střechy nad terasu, kde si můžete vychutnat klidné chvíle relaxace s celou rodinou. Také byty v přízemí jsou velice zajímavé. Většina z nich má přímý vstup do vlastní zahrady, a proto si majitelé připadají jako v rodinném domku. Přičemž tento pocit umocňují vily v sousedství. Tento kouzelný výhled by již neměl být v budoucnu narušen další zástavbou.

Kdo zná tuto část Stodůlek, kde Ekospol tento projekt připravuje, jistě souhlasí s tím, že se jedná o jeden s nejkrásnějších a nejpříjemnějších koutů Prahy s Prokopským a Dalejským údolím na dosah ruky. Díky poloze domů jen pár kroků do lesa a od stanice metra Lužiny je to ideální lokalita pro pohodlné rodinné bydlení. Ve dvou domech nabízí Ekospol domov 76 rodinám v bytech od 1 + kk až po nadstandardní a překrásné byty 4 + kk.

Po podrobném prozkoumání nabídky klienti zjistí, že cena je pro ně velmi výhodná. V ceně, za kterou Ekospol projekt Rezidence Dalejské výhledy nabízí, je téměř vše. Nové byty nabízí velmi vysoký základní standard. „Základním“ nemyslíme pouze plovoucí podlahy nebo obložkové zárubně. Všechny byty v přízemí mají bezpečnostní okna, u všech bytů jsou bezpečnostní vysoce odolné dveře, akrylátové vany, kabeláž pro zabezpečovací zařízení s možností napojení na pult centralizované ochrany, je zde připravena strukturovaná kabeláž, díky níž lze rozvést kabelovou televizi a internet do každé místnosti nebo si dokonce zřídit vlastní domácí počítačovou síť.

Takto by si bydlení představoval téměř každý. Bohužel bytů je pouze 76 a zájem je obrovský. Klientům, kteří si chtějí splnit svůj sen o vlastním bydlení a na které se nedostane, doporučujeme sledovat další projekty Ekospolu. Už v létě by se měl dostat do nabídky další velice atraktivní a architektonicky zajímavý projekt Viladomy Dubeč s terasovými byty.

Jedním z hlavních cílů Ekospolu je spokojený zákazník. Klientský přístup a vysoká kvalita za rozumnou cenu je pro Ekospol jedním ze základních stavebních kamenů celé strategie firmy. Snahou společnosti je mít pro své klienty vždy něco navíc – nejen kvalitní a atraktivní architektonické řešení projektů a výhodné cenové podmínky, ale od prvního okamžiku rovněž vztah založený na profesionální komunikaci, vstřícnosti a maximální flexibilitě, o čemž svědčí mnoho spokojených klientů a kladných referencí.

Tento vztah nekončí po předání bytu, ale pokračuje v dalších letech bydlení klientů. Za dobu svého působení Ekospol jako první vyzkoušel celou řadu inovativních řešení, které se staly již stálou součástí servisu ostatních developerů. Ekospol zkrátka svojí politikou definuje směr svého oboru a právem je jedním z jeho leaderů. Koupě bytu od Ekospolu je prostě velmi výhodná investice.

10.07.2008 | PR - Ekospol

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444