Rezidence Čámovka - váš nový domov

Developerská společnost Horizon Holding vedle svých stávajících projektů Rezidence Modřanka a Velká Brána představuje již druhou etapu projektu Rezidence Čámovka.

Čámovka navazuje na úspěch 1. etapy, ve které kromě 145 bytů byla zrealizována i mateřská škola, dětské hřiště a komerční prostor.

Rezidence Čámovka vzniká v klidném prostředí na Praze 8, v těsné blízkosti zalesněného Čimického údolí. K prodeji bude 148 nových bytů o velikosti 35–120 m2 s funkčně řešenými dispozicemi 1+kk až 5+kk. Nebude chybět sklep, balkón, předzahrádka či terasa. Na balkóně si vypěstujete muškáty, na terase si dopřejete pozdní snídani a na soukromé předzahrádce připravíte maso na grilu nebo si s přáteli zahrajete pétanque. Záplava slunečních paprsků vás zahřeje na těle i na duši.


Pět nových obytných budov plných komfortu, to je Rezidence Čámovka. Jakmile vyjdete ven před dům, otevře se před vámi rozlehlé zelené prostranství. Na dětském hřišti nebo na lavičkách pod stromy budete mít příležitost pozdravit se se sousedy, ať už patříte mezi juniory či seniory.

Ke spokojenému a klidnému bydlení samozřejmě patří také obchody, restaurace a další občanská vybavenost. V Rezidenci Čámovka už nyní funguje soukromá mateřská škola, pizzerie a oční optika. Možná časem přibyde ještě něco dalšího, ale nemusíte mít obavy. Co nedostanete tady, objevíte zaručeně v nejbližším okolí novostavby. Školy, poštu, lékárnu i supermarket, veškerý servis budete mít prakticky po ruce. Uvidíte, třeba se vám v Čimicích zalíbí natolik, že se tu do podnikání pustíte i vy.


Moderní bydlení si nikdo z nás nedovede představit bez kvalitního dopravního spojení. Ani v tomto ohledu vás Rezidence Čámovka nezklame. Autem jste za pár minut na magistrále a městská doprava staví hned před developerským projektem. Stačí naskočit do autobusu a za čtvrt hodinky jste na metru. Ze stanice Kobylisy se dostanete do centra na Václavské náměstí tak rychle, že si cestou sotva stačíte přečíst titulky ranních novin.

03.11.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444