Revoluce v designu bydlení podle Laurens

Plechový radiátor na stěně, který už dávno není zářivě bílý, s kelímkem položeným pod mosazným ventilem omotaným čímsi, co připomíná vlasy, dokonale plní svůj smysl, protože stále topí. To je obrázek většiny klasických deskových radiátorů v interiérech domů z dob před 10 či 15 lety. V Laurens si myslí, že se radiátory dají dělat lépe.

Doba se ale mění a s ní i nejrůznější trendy. Jak jdou ale trendy dohromady s klasikou? To už tradičně ukazuje veletrh For Arch v pražských Letňanech. Firma Laurens zde bude opět prezentovat své designové radiátory a nejmodernější trendy české radiátorové elegance.

Kde: PVA Letňany, hala č. 7, stánek D12
Kdy: od 17. - 22.9.2018

Stále se zvyšující zájem o netradiční a designové provedení otopných těles je možné na trhu pozorovat již několik let. Přetrvává však stále velký zájem o tradiční, “plechové” deskové radiátory, které však na poli designu nenabízí zákazníkovi takřka nic, snad krom příznivé ceny. Deskové radiátory však ukážou zpravidla první vrásky na “kráse” již po několika letech užívání a ušetřené finance jsou zpravidla vynaloženy v několikanásobně vyšší částce na celou výměnu nebo opravu.
 
 
Trh s designovými radiátory nabízí dostatečné množství designových modelů radiátorů, které mohou nahradit klasické deskové radiátory výkonem, snadným čištěním a navíc ozvláštnit interiér příjemným vzhledem. Interiér tak díky designovému radiátoru dostane zcela nový rozměr. Radiátory Laurens, které jsou rozděleny do několika kategorií, jsou synonymem nejmodernějšího designu kombinující prvky nesmrtelné klasiky. Díky nejmodernějším technologiím při výrobě a lakování jsou tyto radiátory mimořádně odolné vůči okolním vlivům a tím se zvyšuje jejich životnost.

Díky neustálému rozšiřování nabídky povrchových úprav, je možné přizpůsobit radiátor přesně do barevného konceptu interiéru. V současné době je standardní bílá barva otopného tělesa jen jednou z několika set barev. Rovněž inovace v kovovýrobě umožňují stále více možností, jak ocelové profily zpracovávat, což poskytuje designérům možnosti tvořit funkční radiátory různých tvarů a velikostí.
 
 
Historicky významné objekty není vhodné vybavovat moderními radiátory, ale naopak klasikou v podobě retro litinových radiátorů, které lze v koupelnách doplnit o luxusní koupelnové retro radiátory, které jsou vyráběny převážně z masivní mosazi, což zaručuje takřka nekonečnou životnost a velice dobré vlastnosti při přenosu tepla. Díky stylovým ventilům se stanou tyto radiátory ozdobou každého objektu, ve kterém se nachází nebo do kterého budou instalovány.

Laurens se specializuje na vývoj, výrobu a prodej kusových designových radiátorů již o roku 1993. Každou zakázku berou osobně a snaží se poradit s vhodnými designovými ventily, doporučí architekta či projektanta nebo dokáží ve spolupráci s dalšími firmami zajistit automatické a chytré ovládání celého topného systému pomocí chytrého telefonu.

Přijďte se podívat na veletrh ForArch ve dnech 17. - 22.9.2018 a prozkoumat revoluční spojení designu a nestárnoucí klasiky u designových radiátorů Laurens.
17.09.2018 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444