Relaxace a uvolnění v klidu vašeho domova

Když se začneme zamýšlet nad pojmem relaxace, přijdeme na to, že každý doma nějak relaxujeme. Každý z nás relaxuje jinak a pod tímto pojmem vidí to, co mu přináší uvolnění tělesné i duševní. Společnost Dyntar se rozhodla přispět do tohoto ranku relaxačními kabinami, které vznikly spojením klasických finských saun s technologií vyrábějící páru a s moderní infra technologií. Tím posunula hranici vnímání domácí relaxace na samý vrchol. Pro umocnění vašeho prožitku do kabin instalovala i barevné LED osvětlení a sadu reproduktorů.

Co představují relaxační kabiny od společnosti Dyntar?

Jsou to dokonalé potní místnosti,  které vám z těla kromě veškerých škodlivin odplaví i stres a vyčistí vaši mysl. Pro uvolnění si v kabinách můžete zvolit typ lázně, barvu osvětlení a pustit si relaxační hudbu. Pokud se budete chtít dovědět více informací, neváhejte společnosti navštívit na pobočkách, jejichž seznam najdete na www.dyntar.cz.


Druhy zážitkových domácích kabin


 

Relaxační kabiny DYNTAR nejsou žádné obyčejné sauny

Je to zcela nový přístup k prohřívání těla. Již při mírných teplotách 50 – 60 °C poskytnou relaxační lázeň, která dokonale zapůsobí na všechny smysly. Relaxační kabině dominuje „zážitkové topidlo“ + colorterapie + muzikoterapie. Všechny kabiny jsou vyráběny na míru a každá z nich je stejně unikátní, jako je její uživatel.

Wellness kabiny DYNTAR jako naprostá revoluce ve světě wellness

Jedná se o multifunkční saunovou kabinu, ve které najdete veškerá saunová potěšení. Wellness kabině vždy dominuje topidlo s integrovaným vyvíječem páry – tedy bio topidlo. Potěšíte všechny vaše smysly v individuálních terapiích a každou chvíli strávenou v kabince budete vnímat jako něco výjimečného, co vás natolik uspokojí, že získáte na wellness kabině závislost a budete ji brát jako nedílnou součást vašeho životního stylu. 

Regenerační kabiny DYNTAR pro absolutní uvolnění a regeneraci

Jedná se o širokospektrální infrakabinu, která nevytápí okolí, ale cíleně prohřívá, a tím uvolňuje vaše ztuhlé tělo. Regenerační kabiny nenahrazují sauny, ale díky výjimečné technologii je doplňují. V regeneračních kabinách nenajdete dveře, tudíž ani nenastavujete teplotu a tím nečekáte na žádné vyhřátí prostoru. Zářiče ovládáte vlastním tělem, jelikož jsou spouštěny optickým pohybovým čidlem. Zářiče tak plní svůj účel opravdu jen, když jsou používány. V kabinách je použita infratechnologie PHILIPS VITAE. Jedná se o inovativní širokospektrální infra zářiče, usazené ve skleněném pouzdře z bílého skla s krycím panelem. Zářiče mají vyšší stupeň krytí ipx4. Vyzařují kompletní spektrum IR. (a: 760-1400 nm, b: 1400-3000nm, c: 3000-10000nm). Hřejí okamžitě na plný výkon a poskytují velmi působivý vizuelní efekt při terapii.

Veškeré nabízené kabiny lze podle vašich požadavků vybavit technologií pro Colorterapii a muzikoterapii.

  • Hvězdné nebe – velmi efektní osvětlení sauny pomocí 45 ks led diod. Regulace osvětlení zajišťuje plynulou změnu barev nebo trvalý svit zvolené barvy.
  • Rainbow – led duhové osvětlení - neoslňující High-tec led barevné osvětlení vytvářející unikátní jemné a uklidňující světelné nálady a efekty nabízí mimo bílého světla, brilantní a exotické barvy duhy – kompletní barevné spektrum se základními barvami červená / zelená / modrá a dalších 8 kombinací pevně naprogramovaných. 12 barev může svítit jednotlivě nebo se plynule měnit a může vás tak podle navolené barvy přivést do nálady tajemných ročních období.
  • Bodovky (efektivní nasvícení topidla) - 3ks speciálních bodovek. Bodové stropní osvětlení nad topidlem – efektní nasvícení topidla (páry při polévání). 
  • Dexon – nástěnný přehrávač se zesilovačem a sadou speciálních reproduktorů do vlhkého prostředí - tento na trhu bezkonkurenční výrobek obsahuje nejenom zesilovač ve třídě d o výkonu 2x17 w, ale také FM tuner, bluetooth konektivitu pro snadné přehrávání ze smartphonu nebo tabletu a dále mp3 přehrávač, jež přehrává soubory z USB slotu. Uživatel tak získává nevídaný komfort přehrávače a zesilovače v jednom. To vše ještě umocňuje IR dálkové ovládání. Stačí připojit k napájení 230 v a kabeláží na reproduktory. Součástí nabízené audio soustavy jsou speciální reproduktory odolné vlhkému prostředí a vysokým teplotám. Magnet reproduktoru je kompletně uzavřen a membrána je polypropylénová.
  • Repro - sada vestavěných reproduktorů nebo-li muzikoterapie s vhodně zvolenou hudbou. 
Splňte si svůj sen o domácí relaxaci. Prožívejte opravdovou relaxaci v domácí saunové kabině a dopřejte svému tělu i svým myšlenkám novou dimenzi uvolnění a odpočinku od starostí běžného dne.

Již více než 25 let se firma Dyntar specializuje na výrobu originálních saunových kabin té nejvyšší kvality. Svěřte realizaci svých představ o domácím wellness do rukou opravdových profesionálů v oboru saun na zakázku. Odborníci ze společnosti Dyntar vás rádi navštíví a navrhnou to nejoptimálnější řešení domácí sauny pro váš dům nebo byt.
21.03.2017 | PR
  • Dyntar, spol. s.r.o.

    Firma Dyntar, spol. s.r.o. patří mezi přední výrobce originálních saunových kabin nejen v ČR, ale i v Evropě. Vyráběné sauny do interiéru, ale i venkovní sauny vždy navrhuje dle přání a potřeb zákazníka a využívá své vlastní technologické zázemí k realizaci originálních saunových kabin, které se vyznačují jedinečným rukopisem precizního a současně nadčasového designu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444