Radiátory, které chtějí být vidět

Radiátor Cortinix Black

Radiátor Cortinix Black

Společnost Laurens přistupuje k výrobě radiátorů s jasným cílem. Vedle toho, že kvalitní radiátor musí svým majitelům bezchybně sloužit, měl by zároveň dotvářet celkový vzhled interiéru. Laurens klade důraz na design, a tak dokáže splnit i ty nejnáročnější požadavky bytových architektů a designerů. S nástupem podzimní sezóny přichází s novinkami.

 
   Radiátor Cortinix Gold  
Novinky v designu i výkonnosti
Exkluzivní hliníkové radiátory CORTINIX, ROSSIX i TETRIX prošly v tomto roce výraznou technologickou úpravou zadního topného tělesa, čímž bylo dosaženo zvýšení výkonu o cca 10-15 %, zvětšení rozměrové nabídky, rozšíření o možnosti provozu na elektřinu nebo kombinovaného provozu a urychlení náběhu tepelné pohody. Designér Andrea di Pietromaria navrhl při příležitosti technologických úprav exkluzivně pro Laurens na luxusní designové radiátory Laurens CORTINIX nové barevné kombinace metalických povrchů – brushed Black a brushed Gold. Inovovaný CORTINIX bude možné shlédnout od měsíce října v rámci prezentace "Cortinix New collection" v Radiátorových studiích Laurens.
Nové exkluzivní povrchy
Nová technologie povrchové úpravy byla použita i u populárního designového vertikálního radiátoru ICE PLANIX, který je nyní možné objednat s povrchovou úpravou Carbon Black, Carbon Anthrazite, Brushed Gold, Brushed Silver a Brushed Black. Nový systém „potahů" je speciálně přizpůsoben plochým radiátorům ICE PLANIX tak, aby bylo zachováno přenášení sálavé složky tepla do místnosti, na dotek působil povrch příjemným a hladkým dojmem a bylo docíleno exkluzivního a moderního vzhledu.
 
     Radiátor Ice Planix Carbon  
 
     Radiátor Boston Antik Silver  

 
Litinové retro radiátory Boston je možné díky nové montážní technologii lakovat strukturálními barvami, které dodávají tomuto litinovému retro radiátoru luxusnější vzhled a podtrhují jeho historický styl.

Nový interaktivní webový katalog
Unikátní interaktivní webový katalog, který prošel grafických re-designem bude nově splňovat požadavky na jednoduchou dostupnost informací pro všechny skupiny uživatelů (architekty, instalatéry i spotřebitele – stavebníky). Jednoduché a snadné ovládání, použití na všech platformách a interaktivní aplikace jsou jen některé z širokého výčtu výhod našeho inovovaného řešení, které bude první tohoto typu na trhu s radiátory.

Nově otevřené Radiátorové studio
O nově otevřeném Radiátorovém studiu si můžete přečíst zde: Designové radiátory v novém studiu.
 
bydlinek
Připomínáme, že stále můžete se společností Laurens soutěžit 

Navštivte veletrh ForTherm a souběžně probíhající veletrhy ForArch, ForWood, ForWaste, Bazény zcela zdarma. Se společností LAURENS prvních 15 správných tipařů získá vstupenku na veletrh v hodnotě 120,-Kč. Všichni správní tipaři obdrží slevový poukaz na nákup designového radiátoru Laurens ve výši 10 % nebo službu architekta v hodnotě 3.000 Kč zdarma k vybranému radiátoru, kterou mohou uplatnit v Radiátorových studiích Laurens v Brně nebo Praze, pokud se rozhodou ke koupi radiátoru Laurens.

Chci soutěžit o vstupenky a slevu Laurens! 
10.09.2013
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444