Radiátory Laurens v Českém soběstačném domě

V roce 2016 byla společnost Laurens oslovena panem Hořickým s tím, že společně s panem Podruhem chystají postavit dům, který nemá obdoby. Jednalo se o projekt Českého soběstačného domu. Domu, který je odstřižen od veškerých inženýrských sítí a je odkázán pouze sám na sebe.

Koncept a myšlenka budovy, která si veškerou energii vyrábí sama, ukládá jí do baterií a umí sdílet přebytky s ostatními, je něco, u čeho nechcete chybět. Když se k tomu přidá krásná příroda, nevšední design a fajn parta, musí vzniknout opravdu něco speciálního.
 
Rok se s rokem sešel, Český soběstačný dům se pomalu rýsuje a právě teď přicházejí na řadu radiátory Laurens. V této společnosti si velice váží přístupu ze strany Českého soběstačného domu. Díky vzájemné debatě byli do domu vybrány designové radiátory Laurens Quadrix Horizontal a Quadrix Vertical. Radiátory budou ve speciální matné povrchové úpravě.  

Designové radiátory Quadrix 

Tyto radiátory svědčí, že v jednoduchosti je síla. Jednoduchá konstrukce radiátoru dovoluje umístění radiátoru ve vertikální i horizontální poloze a zároveň dodává radiátoru kromě elegantího vzhledu také ideální tepelné vlastnosti. 
 
O Laurens platí, že si váží důvěry, která je do jejich společnosti vkládána. Jsou zde vděční, že mohou být u tak unikátního projektu jako je Český soběstačný dům.
08.08.2020 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444